Μαθήματα...τσίρκο στην Τεχνόπολη

mathimatatsirko-stin-texnopoli

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Εναλλακτικές μορφές έκφρασης μέσα από …ακροβατικές και ζογκλερικές κινήσεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, ετοιμάζει η Τεχνόπολη, στις 5 και 6 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.

To Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης «Circus@τεχνόπολις» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Circus Dayz, είναι ένα 2ήμερο Φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει όλες τις εναλλακτικές μορφές τέχνης και θα διαρκέσει από τις 11 πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, παίρνουν μέρος σε μια 2ήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και open stage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο και από τις 5 και μετά, θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες τις πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα στο Κτίριο Δ7 θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Κτίριο «Δ7» και στην Κεντρική Αυλή.

Πληροφορίες: Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου, από τις 11 το πρωί ως τις 12 το βράδυ, στο κτίριο «Δ7» και στην Κεντρική Αυλή της «Τεχνόπολις», είσοδος ελεύθερη, για περισσότερες πληροφορίες: 2103410709, www.circusdayz.gr , Μυκηνών 11 και Μ. Αλεξάνδρου- Κεραμεικός.