Τα Tony Awards 2017 επιστρέφουν στο «στέκι» τους

o-James-corden-itan-o-parousiastis-sta-persina-tony-awards-parousiastis-sta-persina-tony-awards

O James Corden ήταν ο παρουσιαστής στα περσινά Tony Awards.

ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η τελετή των θεατρικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί 11 Ιουνίου στο Radio City Musical Hall, ενώ οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν 2 Μαΐου.

Αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα στο χώρο του θεάτρου του Broadway και απονέμονται κάθε χρόνο από το American Theatre Wing και το The Broadway League. Θεωρούνται η υψηλότερη τιμή στον χώρο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν το ίδιο κύρος με τα αντίστοιχα Βραβεία Oscar στον χώρο του κινηματογράφου, τα Βραβεία Γκράμι στη μουσική και τα Βραβεία Emmy στην τηλεόραση.

Ο λόγος φυσικά για τα Tony Awards, που, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιηθούν φέτος στο στέκι τους, στο Radio City Musical Hall, καθώς πέρυσι είχαν διοργανωθεί στο Beacon Theatre.

Όπως μεταδίδει η επίσημη ιστοσελίδα του Broadway, broadway.com, η 71η τελετή απονομής των φετινών Tony θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου, ενώ οι υποψήφιοι στις κατηγορίες θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου.

Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς, προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί. Την περσινή τελετή παρουσίασε με επιτυχία ο James Corden του «The Late Late Show with James Corden».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ