Παράταση μέχρι τις 9 Ιουνίου για το «Φύλλο Σιγής»
Ακόμα μία παράταση για το one man show του Μιχαήλ Άνθη, «Φύλλο Σιγής», που ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου ΠΚ μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.
Πρόκειται για έναν μουσικοθεατρικό μονόλογο, που φέρει την υπογραφή του ηθοποιού σκηνοθετικά, σεναριακά και ερμηνευτικά.
Σε φόντο κωμικό και επίκαιρο, ερμηνεύει την κοινωνικοπολιτική κατάσταση μέσα από τους δικούς του...Αδάμ.
Χαρακτήρες όπως ο Αδαμόπουλος, Αδάμογλου, Αδαμάντινος, Αδαμάκος, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλοι σημερινοί «σπόροι» του Αδάμ είναι η εκδίκηση, που έπεσε στον πειρασμό της Εύας και έφαγε το μήλο. Όλοι αυτοί οι ...Αδάμ της σημερινής εποχής που φορτώθηκαν αμαρτίες και σφάλματα γονέων, δεν έχουν παρά να «μιλήσουν» μέσα από ένα διαφορετικό μονόλογο δράσης, που συνεχίζεται στο Θέατρο ΠΚ.
Μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σε μία παράσταση γέλιου, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών.
Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, τραγούδια, ερμηνεία: Μιχαήλ Άνθης, σκηνικά, κοστούμια: ομάδα «Ιnter nos».
Πληροφορίες: μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ., γενική είσοδος 10 ευρώ, Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 (μετρό Ν.Κόσμος), www.pktheater.gr , τηλ. επικ: 210 9011677.







