«Tattooland» του Μηνά Βιντιάδη από την Κερασία Σαμαρά στο Αγγέλων Βήμα

tattooland
ΤΡΙΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου αιώνα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά και υπό την αιγίδα πλέον του Υπουργείου Πολιτισμού, το Θέατρο «Αγγέλων Βήμα» διοργανώνει το Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου αιώνα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της συγγραφέως Λείας Βιτάλη. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει νέα έργα, διαφορετικού ύφους, γραφής και θεματολογίας, Ελλήνων συγγραφέων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, στο πρώτο τους ανέβασμα ως ολοκληρωμένη παράσταση στη σκηνή.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστεί από 13 Μαρτίου το νέο έργο του Μηνά Βιντιάδη, «Tattooland» σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά.

Η υπόθεσή του έχει ως εξής: Σ’ ένα εργαστήριο τατουάζ τα όρια της πραγματικότητας με τη φαντασία είναι μια κλωστή. Οι άνθρωποι γίνονται ένα με τις παράξενες μορφές που ζωγραφίζει στα σώματά τους ο «Κουκ», ο μυστηριώδης καλλιτέχνης. ​ Η Νόρα, που μόλις χώρισε, ο «Παππούς», που έχασε ένα στοίχημα, ο Άλεξ κι ο Ντιέγκο, που έζησαν την κόλαση των ναρκωτικών και η παράξενη Σελήνη, μια νέα ηθοποιός. ​ Καθένας τους κρύβει κι ένα μυστικό, μια ιστορία που το «μαγικό μοτεράκι» του «Κουκ» θα «χτυπήσει» στις ψυχές των θεατών όταν τα φώτα θα σβήσουν… Κανείς όμως δεν μπορέι να φανταστεί αυτό που θα χτυπήσει στη δική του ψυχή.

Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Ευτυχία Γιακουμή, Αλέξανδρος Νταβρής, κ.ά. Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Κερασία Σαμαρά Σκηνικά-κοστούμια: Τόνια Αβδελοπούλου Σχεδιασμός φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας Μουσική Επένδυση: Τώνια Αποστόλου Θεματική σύμβουλος: Ρέα Πεδιαδιτάκη Βοηθός σκηνοθέτη: Τώνια Αποστόλου Κινηματογράφηση: Νίκος Βουτενιώτης Σχεδιασμός τατουάζ: Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Info
Αγγέλων Βήμα: Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, Αθήνα, 210 5242211 & 13
Από 13 Μαρτίου έως 18 Απριλίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.00. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 ευρώ Άνεργοι / Φοιτητές / άνω 65 ετών: 8 ευρώ. Ατέλεια: 5 ευρ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ