«To χειμωνιάτικο παραμύθι» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Μέγαρο

a-winters-tale Johan Persson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας Cheek by Jowl ανεβαίνουν στη σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη, την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου στις 8 το βράδυ, για να παρουσιάσουν το «Το χειμωνιάτικο παραμύθι» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Οι τρεις παραστάσεις στο Μέγαρο έχουν την υπογραφή και τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά του Declan Donnellan, ο οποίος έχει βραβευτεί με τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας. «Το χειμωνιάτικο παραμύθι» ανεβαίνει στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους (σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ).

Johan Persson

Οι Cheek by Jowl είναι ένας διεθνής περιοδεύων θίασος που έχει εμφανιστεί σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα μέλη του να ερμηνεύουν μεγάλα κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα στην αγγλική, γαλλική και ρωσική γλώσσα. Η ομάδα ιδρύθηκε από τους Declan Donnellan και Nick Ormerod, το 1981, και είναι επίσημος συνεργάτης του Barbican Centre του Λονδίνου. Η θεατρική παράσταση «Το χειμωνιάτικο παραμύθι» εντάσσεται στον Κύκλο Θέατρο στο Μέγαρο, ανεβαίνει με την υποστήριξη του British Council και συστήνεται σε θεατές άνω των 12 ετών.

Johan Persson
Info
Θέατρο στο Μέγαρο
210 72.82.333
Cheek by Jowl
«Το χειμωνιάτικο παραμύθι» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ (1564-1616)
Συνολική διάρκεια: 2 ώρες και 45 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος)
Η παράσταση συστήνεται για θεατές άνω των 12 ετών

Τιμές
12 € (Ζώνη Γ) • 22 € (Ζώνη Β) • 28 € (Ζώνη Α) • 40 € (Διακεκριμένη Ζώνη)
7 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) • 9 € (Πολύτεκνοι, 65+)