«Ντα» και «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ» του χρόνου στο ΚΘΒΕ

papadopoulos
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου και Βασιλειάδου & Χάρη Πεχλιβανίδη, αντιστοίχως.

Δύο έργα που θα περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό της νέας θεατρικής σεζόν του ανακοίνωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Η δεύτερη κρατική σκηνή της χώρας θα παρουσιάσει την περίοδο 2017-2018 τις παραστάσεις «Ντα» και «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ», για τις οποίες μάλιστα διοργανώνει ανοιχτή ακρόαση.

Αναλυτικότερα

«Ντα»: Το έργο του Χιου Λέοναρντ θα σκηνοθετήσει ο Δημοσθένης Παπαδόπουλου. Για την επάνδρωση του θιάσου, το ΚΘΒΕ διοργανώνει στις 22 Μαΐου ανοιχτή ακρόαση, προσκαλώντας επαγγελματίες ηθοποιούς, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος να αποστείλουν έως την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ «Ντα».

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης επιθυμεί να συναντήσει γυναίκες, σκηνικής ηλικίας 20-25 και 50-60 και άντρες, σκηνικής ηλικίας 18-20 και 45-50. Όσοι / όσες θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη, βάση του βιογραφικού τους, το οποίο  θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

«Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ»: Η ταινία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ θα μεταφερθεί στο σανίδι από τουςΚορίνα Βασιλειάδου και Χάρη Πεχλιβανίδη. Στις 15 και 16 Μαΐου, οι δύο σκηνοθέτες θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή ακρόαση και καλούν επαγγελματίες γυναίκες ηθοποιοί, όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ». Όσες θα επιλεγούν από τους σκηνοθέτες, βάση του βιογραφικού τους,  το οποίο  θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.