Το μαγικό χαλί του ντιζάιν

bathroom-towel
ΤΡΙΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2017

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ροζ, γαλάζιες, λαχανί πετσέτες σε όλα τα μεγέθη. Και λευκές με δαντέλα ή χωρίς. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να φλερτάρουμε με πετσέτες για το σπίτι που έχουν τόσο έντονα εμπριμέ που θυμίζουν έργα τέχνης. Και μπορούν να φτάσουν ακόμη και μέχρι την παραλία. της Σάντυς Τσαντάκη

Θα μπορούσαν να φέρουν την υπογραφή του Picasso ή του Matisse κι όμως εκτίθενται ήδη στις βιτρίνες, διεκδικώντας μια θέση στο μπάνιο μας, αν και θα μπορούσαμε να τις εκθέσουμε ακόμη και στον τοίχο. 

Οι πετσέτες των διασημότερων οίκων στον κόσμο μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης, μπορούν να φορεθούν ακόμη και σαν παρεό, γίνονται το ιδανικό μαγικό χαλί στην παραλία, παύουν να είναι απλά κομμάτια από απορροφητικό ύφασμα με χρηστική αξία. 

Όλες οι τάσεις της μόδας συγκεντρώνονται σε μία πετσέτα της μόδας που συχνά συνδυάζεται τέλεια με το ολόσωμο ή μπικίνι της επιλογής μας. Mε logos ή μονόχρωμες, πουά ή ψυχεδελικές, δεν έχει και τόση σημασία. 

Μας αρέσουν τα φωτεινά αντικείμενα του πόθου που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση με μια μόνο ματιά. Και δεν κοστίζουν ακριβά. Για να μπορούμε να τις αλλάζουμε όσο συχνά θέλουμε. Και να τις συλλέγουμε… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr