Η έξυπνη κουβέρτα που μας βοηθάει να κοιμηθούμε

kouberta-paploma
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2017

Υποφέρετε από αϋπνίες; Μια έξυπνη κουβέρτα υπόσχεται να σας βοηθήσει να δείτε ...όνειρα γλυκά. Και όχι, δεν πρόκειται για διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ. της Σάντυς Τσαντάκη

Τα έχετε δοκιμάσει όλα, χωρίς αποτέλεσμα.  Μασάζ, βιβλία, χαλαρωτικά χάπια, γυμναστική, μπάνιο με άλατα... Οπότε είναι μάλλον εντυπωσιακό κάθε φορά που διαβάζουμε για κάτι καινοτόμο, πρωτοποριακό, φτιαγμένο με φαντασία και υλικά ονείρου.

Όλες οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές τους, θεατρικά νέα, κριτικές και συνεντεύξεις

Κάπως έτσι γεννήθηκε μια κουβέρτα με όνομα, η κουβέρτα Gravity. Είναι βαριά, όχι πολύ, τόσο όσο, έρχεται και σε κοιμίζει, σε βυθίζει, σου δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας. Ή τουλάχιστον έτσι την φαντάζομαι εγώ.

Πάντως η ιδέα και μόνο μας αρέσει. Ένα αντικείμενο ντιζάιν που δημιουργήθηκε και λανσαρίστηκε μέσα από μια καμπάνια στο Kickstarter πριν από λίγο καιρό προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Ή ακριβώς το αντίστροφο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Οι δημιουργοί της λένε πως όταν σκεπάζεσαι με τη συγκεκριμένη κουβέρτα αισθάνεσαι πως κάποιος σε αγκαλιάζει. Και το βάρος που αισθάνεσαι προέρχεται από διαφορετικά σημεία πίεσης στα σωστά σημεία του σώματος. Για να χαλαρώσεις και να νιώσεις την σεροτονίνη να αυξάνεται. 

Τώρα και κουβέρτα για την κρεβατοκάμαρα, το πιο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού (μετά την κουζίνα), με ...βαρύτητα. Πλένεται στο πλυντήριο και κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, μία για τον χειμώνα, και μία για το καλοκαίρι. Μήπως νύσταξε κανείς; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr