To σπίτι του Orlando Bloom είναι απόλυτα λευκό

orlando-bloom-house
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2017

Τον βλέπουμε στις ταινίες, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως είναι στην πραγματική ζωή, όπως συμβαίνει πολλές φορές με ηθοποιούς-χαμαιλέοντες. Ευκαιρία λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στο ολοκαίνουργιο σπίτι του Orlando Bloom στο Μπέβερλι Χιλς. της Σάντυς Τσαντάκη

Πρόκειται για ένα σπίτι που αποτελεί παράδεισο για όποιον δηλώνει φαν της αφαίρεσης, λατρεύει το φως, δεν θέλει τίποτα περιττό, τίποτα που να θυμίζει έθνικ μαξιμαλισμό.

Ξύλο στο πάτωμα, λευκοί καναπέδες, λευκές κουρτίνες, πράσινο, φυσικό φως. Και σκιές. Τι ωραία αυτά τα σπίτια-υπερπαραγωγές. Εξαιρετικά φωτογενή, μακάρι να έχουν και ζωή.

Τι άλλο παρατηρώ στις εικόνες από το σπίτι του Orlando Bloom που στοίχισε 7 εκατομμύρια δολάρια για να το αγοράσει; Ο ίδιος είναι εργένης και μοιάζει να το απολαμβάνει. 

Ένας Βρετανός στο Μπέβερλι Χιλς. Μινιμαλισμός και πολυτέλεια, σατανικός συνδυασμός σε ένα σπίτι που χτίστηκε στη δεκαετία του 50 για να ανακαινιστεί από τον Μεξικανό αρχιτέκτονα Miguel Angel Aragones, ο οποίος, και έζησε εκεί μέχρι το 2011.

Υπολογίστε 370 τ.μ. για έναν άνθρωπο που συνήθως ταξιδεύει και αφιερώνει αρκετούς μήνες τον χρόνο σε γυρίσματα για τις ταινίες του. Τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια. Πελώριες τζαμαρίες που οδηγούν στον κήπο, σε πισίνα και εξωτερικά ντους. 

Ακόμη και η κουζίνα, λευκή είναι. Το ξύλο στο πάτωμα, από οξιά. Και η τεχνολογία πρωταγωνιστεί παντού, με χάι-τεκ μέτρα ασφαλείας, και φωτισμό που μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να μετατρέψει το σαλόνι σε κλαμπ. Να μην σκεφτώ τι μπορεί να έχει σχεδιάσει στο υπνοδωμάτιο…

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr