Τα διασημότερα νυφικά των σταρ με αγάπη από την Αυστραλία

nicol-kidman-nufiko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΜΑΙΟΥ 2017

Παραμυθένια λευκά φορέματα που φωτογραφήθηκαν όσο λίγα, φιλοξενούνται σε μια πρωτότυπη έκθεση στο Σίδνεϋ. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε ονειρικά νυφικά για το χάπι-έντ της ιστορίας. της Σάντυς Τσαντάκη

Θέλετε να δείτε το νυφικό της Nicole Kidman; Φέρει την υπογραφή του οίκου Balenciaga και το φορούσε η Αυστραλή ηθοποιός όταν παντρεύτηκε τον Keith Urban το 2006. Kαι είναι μόνο ένα από τα διάσημα νυφικά-υπερπαραγωγές που φιλοξενούνται σε έκθεση στο Σίδνεϋ με λευκά φορέματα σε λευκούς τοίχους στο Powerhouse Museum.

Liz Taylor

Και ο τίτλος της έκθεσης; «Love is... Australian Wedding Fashion». Φανταστείτε λοιπόν 60 νυφικά, λευκά, ιβουάρ, off-white, κεντημένα, τούρτες, σε Α γραμμή, nude, με μαργαριτάρια, στρας, πέπλα, φιόγκους, ντεκολτέ, στράπλες, τιραντάκια...

Μia Farrow

Πρωταγωνιστούν ένα μοντέλο της Vera Wang, η Jesinta Campbell. Η σχεδιάστρια Collette Dinnigan. Και η ιστορία θα γυρίσει πίσω για να φτάσει στο πιο παλιό νυφικό που έχει διατηρηθεί στις ντουλάπες της μόδας της πολυτέλειας της Αυστραλίας, ήδη από το 1822. 

Αudrey Hepburn

Βianca Jagger

Για να εξελιχτεί μέσα από τις δεκαετίες του 20, να φωτιστεί το 60, και να φτάσουμε μέχρι το σήμερα. Και αν δεν έχουμε προγραμματίσει κανένα ταξίδι (ακόμη) για την Αυστραλία, καλό θα είναι να γνωρίζουμε ότι η έκθεση θα φιλοξενείται στο Powerhouse Museum μέχρι τον Απρίλιο του 2018.

Κate Middleton 

Elizabeth Taylor

Μέχρι τότε μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλες διάσημες νύφες, φωτογενείς, λαμπερές, κι ας μην κατάγονται από την Αυστραλία, κι ας μην φιλοξενούνται στην έκθεση. Από την Bianca Jagger με το λευκό Yves Saint Laurent κοστούμι της, μέχρι την Kate Middleton, και από την Grace Kelly μέχρι την Kate Moss. Και στα δικά σας. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr