Οι 10 κανόνες του delivery που ισχύουν ΠΑΝΤΑ!

oi-10-kanones-tou-dleivery
ΤΡΙΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2017

Ισχύουν το ίδιο, τόσο όταν μιλάμε για παρέα που παραγγέλνει, όσο και όταν είσαι μόνος σου!

Το delivery στην εποχή του deliveras.gr έχει αλλάξει. Υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες που ισχύουν πάντα.

1. Νομοτελειακό. Υπάρχει εντελώς αδιάφορο χρονικό διάστημα στα μεγάλα παιχνίδια, για να κάνεις παραγγελία. Είτε παραγγείλεις πέντε λεπτά πριν τη σέντρα, είτε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το φαΐ θα έρθει στο ημίχρονο!

2. Σε έχει δει μόνος σου όταν έχεις τις μαύρες σου. Σε έχει δει να παραγγέλνεις τα ίδια συν ένα με ντομάτα πατάτα σος. Σε έχει δει ευτυχισμένο με παρέα φίλων, ενώ παίζει η ομάδα σου. Σε έχει Κυριακή βράδυ να παίρνεις φαγητό κατάθλιψης και Δευτέρα βράδυ να παίρνεις φαγητό “μπορεί και να βγει η μέρα”. Ο deliveras σου. Ο άνθρωπός σου.

3. Η μέρα που ξέρεις πραγματικά τη γειτονιά σου, έρχεται όταν όχι απλά ξέρεις ποια delivery έχεις κοντά, αλλά και τις σπεσιαλιτέ/προσφορές του κάθε ενός ξεχωριστά! πχ. «Σουβλάκι κοτόπουλο από τον τάδε», «σάντουιτς ζυμωτό από τον δείνα», «Τρίτη σήμερα, έχει 1+1 η Χ πιτσαρία»

4. Πίτσα με μαχαιροπίρουνο; Ζαμέ! Σιγά μη φας και το πιτόγυρο με κουτάλι!

5. Υπάρχουν δύο ειδών delivery. Αυτά που δεν σου φέρνουν καμία χαρτοπετσέτα και αυτά που σου φέρνουν τόσες που έχεις απόθεμα για δύο συνάχια μέσα στο χειμώνα.

6. Πάντα κάνουμε μία μικρή χορογραφία όταν έρχεται το delivery.

7. «Το παιδί έχει ξεκινήσει. Όπου να ‘ναι θα σας χτυπήσει το κουδούνι». Ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

8. Ποτέ δεν αφήνουμε κάποιον να καλέσει στο μαγαζί που έχουμε κάνει την παραγγελία για να προσθέσει κάτι. Αυτά που έχουμε παραγγείλει εμείς, θα τα φάμε κρύα και θα αργήσουν και άλλο.

9. «Ακούω μηχανάκι. Μάλλον είναι ο δικός μας». Κλασική κουβέντα πεινασμένου, ενώ ήδη έχει σηκωθεί και πηγαίνει προς το κουδούνι.

10. Αν καλέσεις για παραγγελία και έχεις παραγγείλει πάνω από 10 σουβλάκια, κάτι θα έρθει λάθος. Δεν παίζει…