Λουλούδια στα μαλλιά

louloudia-sta-mallia
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Μας αρέσουν οι ανθισμένες τάσεις. Ειδικά όσες είναι μάλλον ανέξοδες, υιοθετούνται ακόμη πιο εύκολα μέχρι να τις βαρεθούμε. Ακόμη να δοκιμάσετε ανθισμένα αξεσουάρ στα μαλλιά σας; της Σάντυς Τσαντάκη

Ανθισμένα στεφάνια. Και ανθισμένες μανόλιες. Για τα κορίτσια που δεν βιάζονται να μεγαλώσουν. Και υφασμάτινα λουλούδια, σαν αληθινά, που στερεώνονται διακριτικά σε κοτσίδες, αλογοουρές, ακόμη καλύτερα σε καλοχτενισμένα αλλά και ατίθασα μαλλιά.

Και δεν μιλάμε για νύφες και παρανυφάκια αλλά αληθινές γυναίκες. Με κάτι από Χαβάη 5-0 και Αλόχα για τον χαιρετισμό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι πιο διακριτικό, φλόραλ, για να μας φτιάξει έστω τη διάθεση, μέρες που είναι, και ο ήλιος παίζει κρυφτό με τα νεύρα μας. 

Άλλωστε δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά για να νιώσουμε ότι είμαστε στη Χαβάη. Έχουν φροντίσει άλλοι γι’ αυτό. Οι σχεδιαστές, τα μοντέλα, οι κομμωτές, οι μακιγιέρ, οι Influencers του πλανήτη…

Αρκεί να επιλέξουμε τα σωστά αξεσουάρ, τα κατάλληλα εμπριμέ για να είμαστε στο κλίμα. Μαύρα λουλούδια, φούξια, κίτρινα… Και λευκά, με το ανάλογο σύνολο. Όσο πιο εντυπωσιακά, τόσο το καλύτερο. Σκοπός να μοιάζουν με αληθινά. 

Μη φοβηθείτε λοιπόν τα λουλούδια, την ατμόσφαιρα της Χονολουλού, τους χορούς χούλα χούλα. Μην ξεχάσετε και τα κουμπιά από καρύδα στο πουκάμισο για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε και …Survivors πάνω από όλα. Και με στιλ. 

Εσείς θυμηθείτε τον Έλβις Πρίσλεϊ πιο σέξι από ποτέ αλλά και τα εξωτικά κοκτέιλ με ανανά και μπανάνα. Την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Την Brigitte Bardot; Τα μοντέλα των Dolce&Gabbana; Ποτέ δεν είναι αργά να ανθίσουμε. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr