Aυτό είναι το ξενοδοχείο που φιλοξενεί τη Rihanna στις Κάννες

hotel-martinez-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Και δεν είναι η μόνη… Θεωρείται το πιο ιδιαίτερο και ελκυστικό ξενοδοχείο για τις σταρ που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις Κάννες για το κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Μήπως να ρίξουμε μια ματιά στο penthouse που κοστίζει 37.500 δολάρια; Τη βραδιά; της Σάντυς Τσαντάκη

Στο ίδιο ξενοδοχείο μένει και η Elisabeth Moss. Αν κλείσεις την απόλυτη σουίτα, με θέα τη θάλασσα και τον κήπο του ξενοδοχείου, ξέρεις ότι πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο.

Ξενοδοχείο Μartinez, αν το δεις απέξω, τίποτα δεν προδίδει την πολυτέλεια και την υπερβολή που συνοδεύει τον μύθο ήδη από το 1929. Γιατί η Γαλλική Ριβιέρα δεν έχει λίγα λαμπερά ξενοδοχεία για τους σταρ που φιλοξενεί κάθε χρόνο με κάθε επισημότητα. Ως εναλλακτική, υπάρχει το Hotel du Cap-Eden-Roc, λίγο πιο μακριά, και το Intercontinental Carlton Cannes Hotel. Και το θρυλικό Hotel Martinez. 

Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο επέλεξαν φέτος για τη διαμονή τους η Rihanna, ο Will Smith, η Susan Sarandon και πόσοι ακόμη που θέλησαν να μη μαθευτεί πού μένουν, για ευνόητους λόγους. 

Το μυστικό; Ένα εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, μέσα στο ξενοδοχείο, το διάσημο La Palme d'Or και η μεγαλύτερη πριβέ παραλία στην Boulevard de la Croisette, μακριά από τους παπαράτσι. Γι' αυτό και όσοι έχουν κλείσει δωμάτιο, το φροντίζουν ένα χρόνο πριν, γιατί τα δωμάτια για το ξενοδοχείο είναι πάντα  sold-out. 

Η θέα είναι μαγική. Και οι σουίτες; Mε διακόσμηση σε στιλ Art Deco, μαρμάρινα μπάνια, πελώρια μπαλκόνια, με βαμμένα κάγκελα σαν έργα τέχνης. Φανταστείτε συνολικά 409 δωμάτια, γυμναστήριο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, θερμαινόμενη, εξωτερική πισίνα, περιτριγυρισμένη από φοίνικες και spa. Πώς λέγεται το εστιατόριο στην πριβέ παραλία; Zplage. Με την ανάλογη προφορά. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr