Υπάρχει τέλειο νεσεσέρ;

neseser-3
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

H φιλαρέσκεια δεν κρύβεται. Και δεν χρειάζεται να έχουμε ενοχές επειδή θέλουμε να είμαστε περιποιημένες όλες τις ώρες, χωρίς να φτάνουμε σε σημείο υπερβολής. Θέλετε να δούμε ωραίες λύσεις για να έχουμε όλα τα απαραίτητα σε ένα σημείο; Mε στιλ; της Σάντυς Τσαντάκη

Παντού και πάντα. To νεσεσέρ, όπως προδίδει η επίσημη ονομασία του στα γαλλικά, είναι ένα μικρό τσαντάκι, από ανθεκτικό ύφασμα, που μπορεί να χωρέσει καλλυντικά, άρωμα, μυστικά. 

Κι επειδή δεν λείπει από καμία γυναικεία τσάντα, ή δεν θα έπρεπε να λείπει, με τόσες προτάσεις γύρω μας, μπορούμε έστω να καταλήξουμε στις πιο πετυχημένες λύσεις. 

Necessaire. Δηλαδή απαραίτητα. Νεσεσέρ για τα καλλυντικά, τα κρυφά μας μυστικά, τα μαγικά εργαλεία που θα μας μεταμορφώσουν στη στιγμή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Όλο και περισσότεροι οίκοι μόδας επενδύουν τώρα στη γυναικεία (και την ανδρική) ματαιοδοξία με στιλ. Δερμάτινα ή υφασμάτινα, σατέν ή ματ, ακόμη και βελούδινα, τα νεσεσέρ της μόδας υπόσχονται να μην μας προδώσουν ποτέ. 

Αναζητήστε πιο σπορ εκδοχές. Δοκιμάστε τα τσαντάκια με την ειδική επένδυση που κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο για να βάζουμε τα βρεγμένα μαγιό. Δεν λερώνονται και δεν το έχει τολμήσει κανένας άλλος. Μια επίσης πρωτότυπη λύση είναι μια παιδική κασετίνα, χρωματιστή, με φλούο φερμουάρ. Τι θα λέγατε για μια υφασμάτινη εκδοχή με μια τυπωμένη φράση μπροστά για να μας εμπνέει κάθε φορά που θέλουμε να βάλουμε ή να βγάλουμε κάτι; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr