Θέλετε να δείτε το εξοχικό-στάβλο της πρωταγωνίστριας του Gray's Anatomy;

pompeo-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2017

Η Ellen Pompeo είναι ιδιαίτερα αγαπητή, φωτογενής, και αν παρακολουθείς τη σειρά που πρωταγωνιστεί, νομίζεις ότι είναι φίλη σου, η γιατρός που θα ήθελες να έχεις. Και τώρα που το Architectural Digest αποκάλυψε το εξοχικό της, μπορούμε να δούμε και πως είναι στην πραγματική ζωή. της Σάντυς Τσαντάκη

Δεν θα δούμε το σπίτι που μένει όταν δεν έχει γυρίσματα, αλλά το εξοχικό της στο Sag Harbor στα Χάμπτονς. Μαθαίνουμε ότι το αγόρασε πριν από οχτώ χρόνια, όταν ακόμη ήταν έγκυος στην κόρη της, αγάπησε την ιστορία του σπιιτού. Ένας ξενώνας, μάλλον ένας στάβλος που εξελίχτηκε σε σπίτι.

Ήταν τότε που αποφάσισε να προσλάβει έναν ειδικό αρχιτέκτονα και διακοσμητή να τη βοηθήσει σε ένα άλλο σπίτι που είχε ερωτευτεί στο Μαλιμπού.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν την ικανοποίησε, οπότε αποφάσισε να αναλάβει η ίδια το πρότζεκτ, καθώς δηλώνει λάτρης του ντιζάιν.

Το σπίτι είναι λειτουργικό, με ανάλαφρη διακόσμηση, χαλαρές αποχρώσεις, χωρίς πολλά έπιπλα, μόνο με αντικείμενα που προσθέτουν κάτι στον χώρο ή έχουν κάτι να πουν. Και επειδή δεν είναι μεγάλο, έχει δοθεί έμφαση και στην τελευταία λεπτομέρεια, ειδικά στην κουζίνα που είναι ο πρώτος χώρος του σπιτιού που αντικρύζει ο επισκέπτης. 

Η Ellen Pompeo, μετά τα...χειρουργικά στούντιο, απεχθάνεται μάλλον τους λευκούς τοίχους, γι'αυτό και έβαψε στο εξοχικό της ορισμένους τοίχους μαύρους. Για να κάνει την υπέρβαση. Και τη δική της επανάσταση. Μια ηθοποιός που συλλέγει και φτιάχνει σπίτια, δηλώνει πως αυτό είναι το χόμπι της. Έχει δυο σπίτια στη Μεσόγειο, όπως λέει, ένα στο Μαλιμπού, κι έναν στάβλο που έγινε το εξοχικό της για να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να έχεις έπαυλη για να είσαι ευτυχισμένη... 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com