Γιατί έκλεψε τις εντυπώσεις ο David Beckham στις Κάννες;

beckham-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας με πολυπληθές φαν κλαμπ στον πλανήτη. Ο David Beckham, έχει διαμορφώσει το δικό του στιλ, και κάθε φορά που τολμά κάτι διαφορετικό, κοπιάρεται στη στιγμή. Τι επέλεξε αυτή τη φορά να …λανσάρει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες; της Σάντυς Τσαντάκη

Ο David Beckham έχει το μαγικό χάρισμα να είναι πάντα καλοντυμένος και χαμογελαστός και να προκαλεί αίσθηση σε κάθε του εμφάνιση. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε παπιγιόν, σμόκιν, λευκό πουκάμισο, έκρυψε τα πολλά τατουάζ, και εμφανίστηκε αξύριστος, με μαλλιά πιασμένα πίσω με μπριγιαντίνη, σε έναν διακριτικό, μικρό κότσο.

Νέα τάση για τους άνδρες στα μαλλιά; Μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους. Και καλά όταν εμφανίζεται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπως είναι το amfAR Gala, στο απόλυτο κόκκινο χαλί, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες με σινιόν, όχι όμως και άνδρες.

Μην φανταστείτε κάτι τρομερά στυλιζαρισμένο, ή επιτηδευμένο, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε άνδρες με σμόκιν και …κοτσάκι. Ευτυχώς για τον David Beckham, που μπορεί να υποστηρίξει την λευκή φανέλα-εσώρουχο και να την φορέσει σαν πολυτελές τοπ πρετ-α-πορτέ, κανείς δεν τον σχολίασε αρνητικά.

Μια ανδρική κόμμωση, που θυμίζει σαμουράι, την εποχή που έβαζε γκολ, αποπνέει μια σπορ διάθεση, δεν έχει τίποτα θηλυπρεπές, δεν ήταν καν τέλειο, ψεκασμένο με λακ, ή τουλάχιστον δεν έμοιαζε έτσι.  Συμπέρασμα; Κάντο όπως ο Μπέκαμ… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com