Όλες οι τάσεις για μακιγιάζ και μαλλιά απευθείας από την πασαρέλα

montelo-nea-yorki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είδαμε τις επιδείξεις καιρό πριν. Θαυμάσαμε μοντέλα και ρούχα. Και τώρα που μένει να αποκωδικοποιήσουμε την πασαρέλα, βλέπουμε καρέ-καρέ τα στιγμότυπα της μόδας για να δούμε τι κρατάμε και τι πετάμε. της Σάντυς Τσαντάκη

1. Μποέμ κορίτσια πρωταγωνιστούν στον οίκο Missoni. Koτσιδάκια, φλόραλ διάθεση, παιδιά των λουλουδιών για το

2017. 

2. Γυαλιστερά χείλη, με αρκετό γκλίτερ, για τα μοντέλα που παρήλασαν στον οίκο Fendi. Έντονο αϊλάινερ με ανάλογη γεωμετρία. 

3. Κούρεμα σε σχήμα μανιταριού; Δεν το λέμε εμείς, ο Jeremy Scott μας το προτείνει και μάλλον δεν θα είναι και πολλές οι γυναίκες που θα τον ακολουθήσουν. Είναι αυτό που λέγαμε παλιότερα μαλλί …κατσαρόλα. 

4. Το γοτθικό στιλ παίζει πολύ και αναβιώνει με στιλ στην επίδειξη DKNY.  Δεν είναι και δύσκολο. Φανταστείτε σκούρα χείλη, από μπορντό μέχρι μοβ, με ασορτί βερνίκι νυχιών. 

5. Σιδερωμένα ίσια μαλλιά. Η Donatella Versace το έχει φροντίσει χρόνια τώρα, χωρίς να λέει να αλλάξει κόμμωση, και τώρα μας προτείνει να γίνουμε κλώνοι της. Δείτε την Gigi Hadid να γίνεται Donatella στη θέση της Donatella. 

6. Κοραλί χείλη και ανθισμένα στεφάνια από τους Dolce&Gabbana. Αυτό μπορούμε να το δοκιμάσουμε εύκολα και χωρίς να θυσιάσουμε κάτι από τη ρουτίνα μας. 

7. Οι μπαλαρίνες είναι ξανά της μόδας, αν κρίνουμε από την επίδειξη του οίκου Christian Dior που αποδομεί το σινιόν της μπαλαρίνας για να πιάνουμε τα μαλλιά μας πάνω, χωρίς να είναι τέλεια. 

8. Κόκκινο στόμα και έντονο βλέμμα; H Carolina Herrera λέει ναι. Κι εμείς που νομίζαμε ότι δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα κόκκινα χείλη και smokey μάτια, να που το καλοκαίρι του 2017 όλα επιτρέπονται. Για να ανατραπούν. 

9. Δεκαετία του '80 για όλες τις ώρες. Ο οίκος Chanel μας προτείνει μικρές αλλαγές. Αλογοουρές, καπέλα του μπέιζμπολ, και μην ξεχάσετε τους κρίκους στα αυτιά. 

10. Και κάτι καινούργιο. Μαύρο kohl στα βλέφαρα με λίγη βαζελίνη ή διάφανο lipgloss. Όσο πιο cool γίνεται, στον οίκο Balmain. Με μια απλή κίνηση. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com