Πέντε τάσεις για την ανδρική μόδα του καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες είναι πιο καλοντυμένοι από ποτέ. Δεν έχουμε παράπονο. Περιποιούνται τον εαυτό τους, φροντίζουν να ταιριάζουν τα χρώματα, ανανεώνουν το στιλ τους. Επειδή πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, θέλετε να μάθετε πέντε τάσεις, μαζί με μικρά μυστικά που μπορεί και να μην έχετε δοκιμάσει ακόμη; της Σάντυς Τσαντάκη

1. Η ανδρική, καλοκαιρινή μόδα είναι στα μέτρα όλων όσοι δεν επιθυμούν να ρισκάρουν, προτιμούν μια λιτή, κλασική γκαρνταρόμπα, παίζουν μια αυστηρή χρωματική παλέτα. Επενδύστε σε λίγα και καλά, ανανεώνοντας την ντουλάπα σας, λίγο προτού ταξιδέψει σε ρόδες. Μέσα στην ασορτί βαλίτσα. Μαύρο με γκρι, μαύρο με μπλε, μπλε με λευκό, όχι λευκό με μαύρο, ούτε σομόν και σάπιο μήλο... 

2. Οι μήνες που διανύουμε χαρακτηρίζονται από σπορ διάθεση. Τα πάνινα, αθλητικά παπούτσια φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εσπραντρίγιες για το νησί, μοκασίνια για την πόλη και παντού. Σαγιονάρες και σανδάλια; Στις διακοπές. Χωρίς λευκή κάλτσα. 

3. Το ναυτικό στιλ ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Μπλε και άσπρες ρίγες, επίμονες, σε μακό, πουλόβερ, τι-σερτ, μαγιό. Κλασικό και αγαπημένο. Καλύτερα δεν γίνεται. Βίρα τις άγκυρες. 

4. Οι βερμούδες δεν κατεβαίνουν κάτω από το γόνατο, ούτε θυμίζουν σορτς. Οι πιο ασφαλείς πάντα είναι οι μονόχρωμες και άνετες. Ούτε κολάν, ούτε ασφυκτικές. Άνετες, δηλαδή, γενναιόδωρες, ιδανικά με τσέπες μπροστά και πίσω. 

5. Οι ζώνες παίζουν παντού. Καλό είναι να αγοράζετε μία τουλάχιστον καινούργια ζώνη κάθε σεζόν. Μπορεί να αλλάξει και να αναβαθμίσει το στιλ σας με μια κίνηση. Χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μην φαντάζεστε ζώνες με λογότυπα αλλά κλασικά δείγματα με άποψη και αυτοπεποίθηση. Προσδεθείτε.  

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • YOUR LIFE