H Βrooke Shields ποζάρει ξανά

brooke-shields-1
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Υπήρξε από τις πιο χαρακτηριστικές διαφημίσεις στη δεκαετία του '80. Και τώρα που η Brooke Shields δέχτηκε ξανά ανοιχτή πρόσκληση από τον Calvin Klein να συνεργαστούν, μένει να δούμε αν θα φοράει μόνο…το τζιν της. της Σάντυς Τσαντάκη

Παραμένει μια όμορφη γυναίκα, φροντίζει τον εαυτό της, το ντύσιμο, το δέρμα, τα μαλλιά της. Υπήρξε από τα ωραιότερα κορίτσια στην πασαρέλα, στις διαφημίσεις, στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη. 

Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η καμπάνια για τον αμερικάνικο οίκο που συνοδευόταν από την χαρακτηριστική φράση, «τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσα σε εμένα και τα Calvins μου».

Η Brooke Shields ήταν τότε 15 χρονών, διαφήμιζε τζιν, γυμνή με τα μαλλιά της για καμουφλάζ, χωρίς τίποτα να μοιάζει προκλητικό ή χυδαίο. Γιατί τίποτα δεν έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και το τζιν της.

Και σήμερα, με τον Raf Simons καλλιτεχνικό διευθυντή στον Calvin Klein, έγινε πρόταση στην Brooke Shields να συνδέσει ξανά το όνομά της με τον οίκο, που συνηθίζει ακόμη να κάθεται στην πρώτη σειρά σε κάθε επίδειξη του σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη, δύο φορές τον χρόνο, μαζί με την Lauren Hutton και την Christy Turlington, για να δηλώσει ότι νιώθει νοσταλγία και ενθουσιασμό, όταν βλέπει τις εικόνες. «Νιώθω σα να ήταν χθες και την ίδια στιγμή ότι όλα έγιναν πριν από μια αιωνιότητα». Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος της ρόλος…Ποιος μπορεί να μπει ανάμεσα σε εκείνη και στο τζιν της στα 52 της χρόνια; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com