Πόσο χρόνο ζωής έχει ένα μάσκαρα;

mascara-2
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

To φοράμε κάθε μέρα, τονίζουμε τις βλεφαρίδες μας, θέλουμε να είναι πλούσιες και μακριές. Μήπως όμως πρέπει να μάθουμε πότε είναι η στιγμή να αποχωριστούμε το αγαπημένο μας προϊόν, αντί να συλλέγουμε όλα τα παλιά μάσκαρα με τα καλλυντικά μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Kανένα μάσκαρα δεν διαρκεί παραπάνω από έξι μήνες. Και αυτό μάλλον λίγοι το ξέρουν. Λίγοι το πιστεύουν. Και ακόμη λιγότεροι κάνουν κάτι γι'αυτό. 

2. Ειδικά αν χρησιμοποιούμε ένα προϊόν σε καθημερινή βάση, τότε θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικές. Δηλαδή το ιδανικό είναι να το εξαντλήσουμε σε τρεις μήνες και να αγοράσουμε καινούργιο. 

3. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί της βιομηχανίας ομορφιάς για την αποφυγή δημιουργίας βακτηριδίων… Και επειδή σίγουρα δεν θέλουμε να πειραματιζόμαστε με τα μάτια μας. 

4. Η συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως ισχύει για όλα τα προϊόντα ομορφιάς. Ειδικά το καλοκαίρι, που αλλοιώνονται στην τσάντα, πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικές. Είμαστε; 

5. Δείτε πιο προσεκτικά το μάσκαρά σας. Παρατηρείστε το βουρτσάκι. Αν δεν είναι όπως όταν το αγοράσατε, η σύσταση, η υφή, το βουρτσάκι, τότε ήρθε η ώρα να πείτε αντίο. Γιατί και στην ομορφιά, προσέχουμε για να έχουμε. 


Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com