Ποιο ήταν το πιο πετυχημένο πλατινέ όλων των εποχών;

madonna
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Σε μια εποχή που όλα επαναλαμβάνονται, οι σταθερές αξίες έρχονται για να μας στοιχειώσουν. Θέλετε να δούμε ποια σταρ είχε το πιο φωτογενές και διαχρονικό ξανθό όλων των εποχών; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Marilyn Monroe υπήρξε πρωτοπόρα, η απόλυτη ξανθιά στον ρόλο της ζωής της, για να χαράξει πορεία για τις επόμενες γενιές. Η Debbie Harry ανανέωσε το στιλ της, με μαύρη ρίζα πάντα, και ανάλογο ντύσιμο. Και η Madonna έπαιξε με όλες τις αποχρώσεις του ξανθού για να αποδείξει ότι οι άνδρες (δεν) προτιμούν τελικά τις αυθεντικές ξανθές. 'Η μήπως όχι; 

H αλήθεια είναι πως όταν αποφασίζει μια γυναίκα να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να τα ανοίξει, ξέρει πως θα αλλάξει η ζωή της, η καριέρα της, η προσωπικότητά της, η σχέση της με άνδρες και γυναίκες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή της δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Δεν θα είναι ποτέ μονότονη. Για να αφηγείται ιστορίες. 

Η Gwyneth Paltrow αποτελεί πρότυπο ξανθιάς, ειδικά την εποχή που συνόδευε τον Brad Pitt, με την ίδια σχεδόν απόχρωση στα μαλλιά τους. Η Gwen Stefani έχει παίξει με το πλατινέ μαλλί, όσο λίγες σταρ, όπως και η Lady Gaga και η Christina Aguilera. 

Όμως η πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση παραμένει εκείνη της Kristen Stewart, φέτος, με ένα λευκό, πλατινέ κεφάλι, κοντοκουρεμένο, μεταφυσικό, σαν άλιεν από άλλη εποχή. Μήπως αυτή είναι η λύση, κορίτσια; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com