Ποια μοντέλα έχουν τατουάζ για φωτογράφηση;

kendalljennersnaketattoo
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Eίτε σου αρέσουν, είτε όχι, τα τατουάζ αποτελούν μορφή τέχνης. Τώρα που η ομορφιά φλερτάρει ολοένα και περισσότερο με ιππόκαμπους, καρδιές και σύμβολα αιωνιότητας, εμείς μπορούμε να δανειστούμε ιδέες από τα μοντέλα που ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα σε κάθε τους κίνηση. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Carolyn Murphy, ως Αμερικανίδα που έχει συνδέσει το όνομα της με συμβόλαια εκατομμυρίων, έχει φωτογραφηθεί έγκυος γυμνή, για να αποκαλύψει ένα πελώριο χρωματιστό τατουάζ, που δεν θα είχαμε δει διαφορετικά στην πασαρέλα ή στα editorials των περιοδικών.

Αλλά και στην περίπτωση της Gisele Bundchen, λίγοι μάλλον είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως η Βραζιλιάνα καλλονή, έχει τατουάζ, τόσο καλά κρυμμένα, που δεν τα γνωρίζει ούτε η μάνατζερ της. Λέμε τώρα. Ένα αστέρι στο αριστερό χέρι, και το φεγγάρι στον αστράγαλο. 

Η ξεχωριστή Daria Werbowy λατρεύει τη θάλασσα και έχει φροντίσει να το δείχνει με ένα μάλλον διακριτικό τατουάζ, στο δεξί της πόδι, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με τα κατάλληλα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στην περίπτωση των μοντέλων, το σώμα τους πρέπει να θυμίζει λευκό καμβά. Αλλιώς θα χάσουν δουλειές, συμβόλαια, θα πρέπει μόνο να παίζουν με ρετούς. Και αυτό είναι σίγουρα περιοριστικό. 

Η Isabeli Fontana ήθελε να γράψει το όνομα Zion μαζί με φτερά αγγέλου όταν έγινε μαμά για πρώτη φορά ενώ η Erin Wasson προτιμά να «χτυπά» το δέρμα της με στίχους τραγουδιών. Η Kenfall Jenner έχει τατουάζ στο κάτω χείλος, τη λέξη «meow». Θα προτιμήσω ένα ζευγάρι φτερά, μικροσκοπικά, αόρατα, ένα αριστερά, κι ένα δεξιά, στους αστραγάλους. Για να πετάξω μακριά.  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com