Iδέες για χτενίσματα όπως τα είδαμε στην πασαρέλα

uma-thurman
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Αν και τις περισσότερες φορές οι κομμωτές που συνεργάζονται με σχεδιαστές μόδας φροντίζουν να σκηνοθετούν υπερπαραγωγές που διαρκούν για 15 μόλις λεπτά, εμείς μπορούμε πάντα να εμπνεόμαστε από τα μοντέλα, πριν ή μετά τη λακ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Ίσια μαλλιά, καλοσιδερωμένα, ακριβώς όπως συνήθιζαν να τα χτενίζουν κορίτσια και γυναίκες στη δεκαετία του '90. Μούσες; Donatella Versace, Kim Kardashian-West και όλα τα κορίτσια που περνούν την εφηβεία τους με ίσια χωρίστρα και sixties επιρροές.

2. Ατημέλητο σινιόν, όχι σα να είστε η νύφη, η κουμπάρα, η νονά αλλά ένα απλό πιάσιμο, με μερικές τούφες μπροστά για να στολίζουν το κεφάλι μας. Όσο περνάει η ώρα και πέφτει το χτένισμα, το σινιόν μας γίνεται πιο πειστικό.

3. Αλογουρά στο πλάι σε στιλ eighties. Με φλούο λαστιχάκι και καπελάκι του μπέιζμπολ. Όπως έκανε ο Sam McKnight για τον οίκο Chanel. Τώρα κι εμείς.

4. Φυσικές μπούκλες. Ήρθε η ώρα επιτέλους να αγκαλιάσετε και να τιμήσετε τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας. Μην ξεχάσετε στο τέλος και τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια, ιδανικά, όχι κρίκους.

5. Μικροσκοπικά κοτσιδάκια πάνω σε σπαστά μαλλιά, απευθείας από την εποχή της αθωότητας. Ή, κάντο όπως ο Cavalli στην επίδειξη του ιταλικού οίκου για το καλοκαίρι του 2017. Με άρωμα (και σπρέι) από τα ΄70s, καλοσχηματισμένα κοτσιδάκια που μπερδεύονται μέσα στα ατίθασα μαλλιά μας, με θαλασσινό αλάτι για να μη λύνονται με τίποτα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com