Πώς φοράμε λευκά φορέματα

kirsten-dusnt-white-dress
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Τα λευκά, ρετρό, αιθέρια φορέματα αποτελούν συνώνυμο του καλοκαιριού. Φοριούνται με όλα και κολακεύουν κοπέλες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Με ορισμένες προϋποθέσεις πάντα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Προσοχή στη διαφάνεια. Το άσπρο φόρεμα δεν πρέπει να προδίδει, ούτε να αποκαλύπτει, ιδανικά πρέπει να είναι φοδραρισμένο. Και να συνδιάζεται με λευκά αξεσουάρ, χρυσό ή ασήμι, εσπαντρίγιες ή σανδάλια στο χρώμα του δέρματος.

2. Μας αρέσουν τα λευκά, μάξι φορέματα που θυμίζουν τις πρωταγωνίστριες στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Αν έχετε βαρεθεί το δικό σας, μπορείτε να το αλλάξετε με μια λεπτή ζώνη, κοντά μποτάκια και τζιν μπουφάν.

3. Τι θα λέγατε να κάνετε την υπέρβαση και να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα με λευκά αθλητικά ή πάνινα παπούτσια;

4. Θα το δούμε κι αυτό. Τα λευκά φουστάνια που θεωρούνται κλασικά, αλλάζουν αν τολμήσουμε να τα φορέσουμε με φλούο εσώρουχα ή μαγιό, προδίδοντας εκκεντρικές λεπτομέρειες, όπως τιραντάκια.

Και μην ξεχνάτε. Το λευκό και το φωσφοριζέ τονίζουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμα, οπότε ο συνδιασμός είναι ιδανικός. Mέχρι και τον Σεπτέμβρη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com