Υπάρχει το τέλειο μαγιό;

thalassa-ammos-gunaika-kalokairi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ολόσωμο ή μπικίνι; Με ενίσχυση ή χωρίς; Λευκό ή μαύρο; Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο μαγιό που πιστεύουμε ότι μας κολακεύει όσο κανένα άλλο. Υπάρχουν μυστικά που μπορούμε να μάθουμε για το «τέλειο» μαγιό; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα εμπριμέ αδυνατίζουν. Επενδύστε σε ρίγες, πουά, λουλούδια, φλαμίνγκο, οτιδήποτε τραβάει το βλέμμα σας. Όσο πιο δυνατό και ξεχωριστό το μοτίβο, τόσο περισσότερο θα απομακρύνει τα βλέμματα από σημεία του σώματος που δεν θέλουμε να εκθέσουμε στον ήλιο. Ή στην κρίση των άλλων.

Το ολόσωμο είναι πιο σοφιστικέ και κολακευτικό για κορίτσια και γυναίκες, το μπικίνι είναι πιο θηλυκό και ρετρό μαζί. Ειδικά το ολόσωμο που αποκαλύπτει μια ξεχωριστή πλάτη με λωρίδες μπορεί να φορεθεί και σαν μπόντι το βράδυ, όπως επίσης και μετά το τέλος του καλοκαιριού, με ένα μαύρο τζιν.

Αν υπάρχει το τέλειο μαγιό, τότε είναι εκείνο που γίνεται κάτι σαν στολή, μαύρο ή εμπριμέ, δεν έχει και τόση σημασία, αρκεί να νιώθουμε εμείς καλά μέσα σε αυτό.

Τα τριγωνάκια είναι πάντα όμορφα και κλασικά γιατί ρυθμίζονται ανάλογα με τις αναλογίες μας. Η ενίσχυση φροντίζει το μπούστο μας, τα στράπλες ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες που δεν γκρινιάζουν για το πληθωρικό τους στήθος, τα γεωμετρικά ολόσωμκα αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητα. Διαλέξτε τον ρόλο που θέλετε να ερμηνεύσετε το φετινό καλοκαίρι και υποδυθείτε τον μέχρι τέλους. Το ψάθινο καπέλο είναι προαιρετικό.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com