Mόδα για το σπίτι με άρωμα Gucci

gucci-decor-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με τα λογότυπα να κάνουν την εμφάνιση τους για μια ακόμη φορά παντού, η είδηση ότι ο οίκος Gucci λανσάρει αντικείμενα φτιαγμένα αποκλειστικά για το σπίτι, αποδεικνύει ότι η μόδα έχει άγριες διαθέσεις… Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ο οίκος, που γνωρίζει τα επικοινωνιακά μυστικά, περιγράφει το Gucci Decor, ως μια εκλεκτική συλλογή από αντικείμενα που οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν για να ντύσουν τους δικούς τους χώρους.

Με ανάλογη εικονογράφηση. Μόνο τα σχέδια να δεις, τα θέλεις όλα. Η καινούργια σειρά θα λανσαριστεί στο εμπόριο από τον Σεπτέμβριο, εμπνευσμένη από τα σχέδια με την υπογραφή του Alessandro Michele, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, με έντονα εμπριμέ, από φλόραλ μέχρι άνιμαλ-πριντ. 

Φανταστείτε από σετ τσαγιού μέχρι μαξιλάρια, καρέκλες, τραπέζια, ακόμη και ταπετσαρίες. Δίσκους σερβιρίσματος και κεριά, για όσους δεν έχουν τρελό προϋπολογισμό, μέχρι παραβάν με λεπτομέρειες από…χταπόδια. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι η σκηνοθεσία, αφού δεν θα υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος που θα μπορεί κανείς να δει τα έπιπλα Gucci αλλά θα είναι διάσπαρτα, ανάμεσα σε ρούχα και αξεσουάρ. Μια νέα εποχή για το ντιζάιν; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com