Θέλετε να δείτε τις καλύτερες καμπάνιες μόδας για το 2018;

moda-18
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Νέα σεζόν, νέες εικόνες. Όχι ότι βιαζόμαστε να έρθει το φθινόπωρο αλλά πάντα υπάρχει το στοιχείο της προσμονής. Θέλετε να δούμε ποιες καμπάνιες της μόδας ξεχωρίζουν ήδη για να αρχίσουμε τη βαθμολογία; της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι από τις στιγμές που δεν σε πολυενδιαφέρουν τα μοντέλα, οι οίκοι μόδας, οι σκηνοθέτες, οι φωτογράφοι, αλλά περισσότερο η ατμόσφαιρα, η σύνθεση, η οπτική, το φως και φυσικά, τα …προϊόντα.

Η μόδα αφηγείται ιστορίες. Αυτό ξέρει να το κάνει καλά εδώ και χρόνια. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να παρατηρούμε κάθε φορά πώς εξελίσσεται και ποιο είναι το καινούργιο μήνυμα.

Για το φθινόπωρο του 2017 και τον χειμώνα του 2018, οι σχεδιαστές και οι οίκοι μάς θέλουν πιο ήρεμες και λιγότερο επιτηδευμένες από ποτέ. Με τάσεις από το παρελθόν, πάντα μέσα από ένα σύγχρονο καλειδοσκόπιο, οι εικόνες μοιάζουν με τρέιλερ από μια υπερπαραγωγή που δεν έχει προβληθεί ακόμη σε μια …κινηματογραφική αίθουσα κοντά μας.

Τι κρατάμε; Χρώματα και μυρωδιές, εμπριμέ και μονόχρωμες εμμονές. Μόδα που μας κρατάει ζεστές, σε εγρήγορση, μας ανανεώνει, μας φροντίζει και μας εμπνέει.

Για να χαρούμε όλα όσα έχουμε τώρα, με το βλέμμα στραμμένο μπροστά και με θετική σκέψη, κυρίως. Χωρίς να έχουμε ακόμη ανοίξουμε τις ομπρέλες μας, παρά μόνο εκείνες στη θάλασσα. Πάλι καλά. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com