Γυμνά πόδια με γυμνό πεντικιούρ

nude-feet-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ποιο πεντικιούρ; Η τάση του καλοκαιριού θέλει τα πόδια μας εντελώς γυμνά. Ή κάπως έτσι. Και είναι σίγουρα η πιο απρόσμενη τάση της σεζόν. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Εδώ και χρόνια, η επικρατέστερη διάθεση στον κόσμο του μανικιούρ και του πεντικιούρ είναι ότι βάφουμε τα νύχια των χεριών με κάτι πιο κλασικό, για όλες τις ώρες και όλα τα ...επαγγέλματα και στα πόδια, μπορούμε να «παίξουμε» και να πειραματιστούμε όσο θέλουμε.

Και, ναι, άλλες γυναίκες προτιμούν το ροζ από τις πουέντ της μπαλαρίνας και το ιβουάρ, αλλά όταν ο καιρός αλλάζει και πλησιάζουν οι διακοπές, όλα επιτρέπονται: από μπλε και μοβ, μέχρι πορτοκαλί, κίτρινα, φωσφοριζέ αποχρώσεις, που αποκαλύπτονται μέσα από ασορτί ή κλασικά σανδάλια.

Μέχρι το φετινό καλοκαίρι που η ζωή μας έγινε πιο απλή, κορίτσια και γυναίκες, ανακάλυψαν πόσο όμορφα είναι τα άκρα τους χωρίς την τρέλα των χρωμάτων και αποφάσισαν να αφήσουν τα νύχια τους γυμνά ή έστω με ένα μπεζ βερνίκι. Για να διαπιστώσουν πόσο πιο ξένοιαστες είναι και πόσο πιο φρέσκιες και ανάλαφρες. 

Τώρα που όλα ξεκίνησαν από τη διάθεσή μας να βαφόμαστε όλο και λιγότερο, έως και καθόλου, η φυσική ομορφιά μπορεί να αποτελέσει σήμα κατατεθέν για γυναίκες που επενδύουν περισσότερο στο μέσα τους, παρά στο φαίνεσθαι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com