Κερδίστε το κολιέ Gisele Necklace από τη Swarovski

kolie-gizele
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το clickatlife.gr και η Swarovski σας κάνουν δώρο ένα λαμπερό, πολύτιμο κολιέ για λάμψη που ταιριάζει στο μαύρισμα του καλοκαιριού. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook.

Μας αρέσουν τα κοσμήματα. Ειδικά εκείνα που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και τις εμφανίσεις, από το βραδυνό μακρύ φόρεμα μέχρι το αγαπημένο μας bluejean συνδυασμένο με ένα απλό top. Ένα τέτοιο είναι το κολιέ Gizele, που η Swarovski θα χαρίσει με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο. Όταν δηλαδή, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη μια...παράταση της λάμψης του καλοκαιριού! Δείτε περισσότερα για το δώρο, πάρτε μέρος και κερδίστε. 

Το δώρο
Το κολιέ Gisele διαθέτει ένα κεντρικό διάφανο κρύσταλλο και μικρότερα πράσινα και φούξια κρύσταλλα στη λογική της τεχνικής Pointiage®. Mε επίστρωση παλλάδιου, το Gisele Necklace είναι εμπνευσμένο από τους φοίνικες της Καλιφόρνιας. Ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι για λαμπερές βραδιές. 

Ο διαγωνισμός
Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σας εμψυχώσουμε για την προσαρμογή στην πόλη μετά τις διακοπές, θα κάνουμε την κλήρωση του διαγωνισμού την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. 

Για να μπείτε στην κλήρωση: 

1. Κάνετε «like» & «share» το παραπάνω post KAI

2. Aφήνετε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας μια περίσταση στην οποία θα θέλατε να φορέσετε το Gisele Necklace & κάνοντας tag τουλάχιστον δύο φίλους

Η τυχερή (ή ο τυχερός που θα κάνει ένα ωραίο δώρο) θα ανακοινωθεί στο ίδιο post, όπου και θα ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή του δώρου.