Θα φορούσατε το μαγιό σας εκτός παραλίας;

magio-san-rouxo-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Όλα ξεκίνησαν από την πασαρέλα. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ολόσωμα μαγιό και ενδιαφέροντα μπουστάκια από λύκρα σαν μπόντι για όλες τις ώρες και ξαφνικά τα μαγιό απέκτησαν δεύτερη ζωή…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν το καλοσκεφτούμε, ένα ολόσωμο μαγιό που δεν αποκαλύπτει, δεν διαγράφει, ούτε προκαλεί, δεν έχει μεγάλες διαφορές με ένα μπόντι που θα φορούσαμε το βράδυ με τζιν και μαύρο σακάκι στο νησί.

Οπότε γιατί να μην το τολμήσουμε; Τα κορίτσια, στις επιδείξεις των οίκων Gucci, Chanel, Paco Rabanne, εμφανίστηκαν με αυτοπεποίθηση, και μαγιό με έναν ώμο, δυναμικά εμπριμέ, φραμπαλάδες, συνδιάζοντας μαγιό με παντελόνια, σορτς, ολόσωμες φόρμες… 

Kαι μπορεί τις περισσότερες φορές να απογοητευόμαστε όταν βλέπουμε ιδέες στην πασαρέλα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματική ζωή, όμως τώρα, αυτό το καλοκαίρι, να που μπορεί να συμβεί.

Το μαγιό που φοράμε στις διακοπές, στην παραλία, αφού στεγνώσει, μπορεί να φορεθεί το απόγευμα ή το βράδυ με ένα τζιν, και κοσμήματα και να γίνει …αγνώριστο. Λέμε τώρα. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να παίξουμε και να χαλαρώσουμε.

Δύο σε ένα λοιπόν. Στη συλλογή resort του οίκου Gucci για το 2018, είδαμε μαγιό με ασημένιο παντελόνι και καλτσάκια με γόβες, αντί για σαγιονάρες. Οπότε όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση μας, και κανείς δεν μπορεί να μας πει πλέον, πως θα συνδιάσουμε το πιο απαραίτητο ρούχο του καλοκαιριού. Αν αποφασίσουμε να φορέσουμε ολόσωμο μαγιό με μαύρο κοστούμι στο γραφείο; Αυτό μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε τον Σεπτέμβρη κορίτσια… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com