Είδατε την Kate Hudson με ξυρισμένο κεφάλι;

kate-hudson-1
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Mας αρέσει ό,τι κι αν κάνει. Αλλά την έχουμε συνηθίσει ξανθιά, με τέλειο σώμα, και αθλητικές εμφανίσεις. Και τώρα που η Kate Hudson αποφάσισε να αποχωριστεί τα μαλλιά της, πώς θα αντιδράσουν οι …κλώνοι της ανά τον κόσμο; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις. Στο προφίλ, με τα κοντοκουρεμένα σκούρα μαλλιά και το διπλό σκουλαρίκι, τίποτα δεν θυμίζει την Kate Hudson που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά.

Λέγεται πως έτσι θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια της ταινία, σε συνεργασία με την Sia, χωρίς να έχει επηρεαστεί απαραίτητα από άλλες συναδέλφους της ηθοποιούς αλλά και μοντέλα που το τόλμησαν ήδη.

Πρώτα η Kristen Stewart και μετά η Cara Delevigne αποφάσισαν να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά και να δοκιμάσουν νέους ρόλους στην καθημερινότητά τους. Είναι γυναίκες που έχουν βαρεθεί τον τίτλο της μοιραίας, της ωραίας, της ντίβας, και προσπαθούν τώρα να τον αλλάξουν, να μεταμορφωθούν, να επανασυστηθούν. 

Δεν ξέρω πόσες γυναίκες είναι έτοιμες να το τολμήσουν, να τονίσουν τα μάτια τους και να αλλάξουν μακιγιάζ και ντύσιμο για να το υποστηρίξουν μέχρι τέλους, αλλά θα πρέπει να είναι υπέροχο συναίσθημα, να λούζεσαι, να περνάς τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα και να βγαίνεις έξω. Καλοκαίρι-χειμώνα, χειμώνα-καλοκαίρι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com