Ποιο είναι το δημοφιλέστερο σπίτι στο Airbnb;

dentrospito-5
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Άραγε είναι μια όαση σε ιδιωτικό νησί ή ένας παράδεισος στο δάσος; Το πιο περιζήτητο σπίτι αυτή τη στιγμή στο Airbnb, την απόλυτη ιστοσελίδα για να νοικιάσεις σπίτι ανά τον κόσμο, βρίσκεται πιο ψηλά από ότι φανταζόμαστε… Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ένα δεντρόσπιτο λοιπόν, με όλες τις ανέσεις, σαν παιδική φαντασίωση, μαζί και απωθημένο, είναι το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb και στις καθημερινές του αναζητήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα στο πράσινο, με γέφυρα, φωτάκια, μυστήριο, ρομαντισμό, λευκές κουρτίνες, παράθυρα, ξύλα, αυτοσχέδιες λύσεις για τους σύγχρονους εξερευνητές που δεν συμβιβάζονται με τίποτα.

Που βρίσκεται λοιπόν το πολυπόθητο δεντρόσπιτο; Αν θελήσετε να το αναζητήσετε είναι την Ατλάντα, στην Αμερική, και συγκεντρώνει περισσότερες από 300.000 επισκέψεις κάθε μήνα, κι αυτό κάτι λέει.

Δεν είναι και μικρό, έχει τρία δωμάτια που συνδέονται με γέφυρες που συνδέονται με σχοινί, έχει φτιαχτεί για να κοιμούνται δύο άνθρωποι ενώ το κρεβάτι είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το ζευγάρι να μπορεί να κοιμηθεί κι έξω, αν το επιθυμεί. Στα αστέρια.

Πόσο θα τους στοιχίσει; Aν έχετε την υπομονή να περιμένετε έναν χρόνο για να το κλείσετε, θα μπορέσετε μάλλον και να συγκεντρώσετε τα χρήματα, καθώς ο ιδιοκτήτης ζητά 488 δολάρια το βράδυ. Παιδικό απωθημένο; Μπορείς να το πεις κι έτσι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com