Θέλετε να δούμε το σπίτι της Meg Ryan;

meg-ryan-3
ΤΡΙΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Tην συμπαθούμε κι ας μην την γνωρίζουμε προσωπικά. Ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που από τους πρώτους της κιόλας ρόλους έγινε τόσο αγαπητή στο κοινό. Άραγε πως να μοιάζει το σπίτι της Meg Ryan στη Νέα Υόρκη; της Σάντυς Τσαντάκη

Για να πουλήσει το συγκεκριμένο λοφτ στο Σόχο, πρόσθεσε 10 εκ. δολάρια από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Και να φωτογραφηθεί λίγο πριν για τα περιοδικά, πιο αδύνατη από ποτέ, ανανεωμένη και στο πρόσωπο, με κοντά, ατίθασα, ξανθά μαλλιά και βραδινό φόρεμα με τακούνια.

Όταν είσαι σούπερ σταρ στο Χόλιγουντ, δεν μπορείς να στήνεσαι στον φακό με ξεχειλωμένη φόρμα και μαλλιά με ...ψαλίδα. Όλα θέλουν το ρετούς τους, ειδικά η εικόνα. 

Λέγεται πως τα ξαναέφτιαξε με τον σύντροφο της τα τελευταία τρία χρόνια και θέλει πλέον να μείνουν μαζί. Έχει σημασία; Από τις φωτογραφίες, μπορούμε να εμπνευστούμε από ένα απόλυτα σημερινό διαμέρισμα, από αυτά που ζηλεύεις και θα ήθελες να είναι δικά σου.

Τακτοποιημένα μπολ και ποτήρια, μαζί με ασπρόμαυρες φωτογραφίες στα ράφια της κουζίνας, ξύλινα τραπέζια με ωμή επιφάνεια, λουλούδια στα βάζα, ντομάτες στα μπολ, υπέροχα σερβίτσια, χειροποίητες λεπτομέρειες παντού.

Και το καθιστικό, σαν σκηνή από ταινία. Ενός ζευγαριού που σπανίως μαγειρεύει, παραγγέλνει πιο συχνά απέξω, βλέπει αγκαλιά στον μπεζ καναπέ-ανάκλιντρο, παλιές ασπρόμαυρες ταινίες. Ή μήπως όχι; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com