Υπάρχει τσάντα που κοστίζει ένα μόλις δολάριο;

tsanta-dixtu-moda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η απόλυτη τσάντα στο Instagram κοστίζει ακριβώς ένα δολάριο και γίνεται ανάρπαστη. Άραγε θα μας αρέσει; Κι αν ναι, πώς θα την αποκτήσουμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όλα ξεκίνησαν από τις μπλόγκερ που ό,τι αποφασίζουν να διαφημίσουν, γίνεται…χρυσάφι. Και αποφάσισαν, έτσι ξαφνικά, να αναδείξουν σε τσάντα του καλοκαιριού, ένα απλό πλεκτό καλάθι, παλιομοδίτικο, σαν αυτό που συνήθιζαν να παίρνουν οι νοικοκυρές στο σούπερμαρκετ.

Γιατί, η αλήθεια είναι ότι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πανάκριβες τσάντες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Μα, λεφτά υπάρχουν;

Όχι για όλους. Και αυτό ακριβώς είναι και το παιχνίδι της μόδας. Να μπορείς να διασκεδάζεις, να δημιουργείς εντυπώσεις και να σκηνοθετείς τάσεις από το πουθενά. Με υλικά και πρώτες ύλες που δεν κοστίζουν τίποτα απολύτως.

Γιατί, και στον κόσμο των αξεσουάρ, όλα είναι θέμα φαντασίας. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να αναζητήσουμε μια κρεμ, πλεκτή τσάντα που μπορείς να βρεις και στο Amazon, σαν την τσάντα του…μπακάλη. Ή του μανάβη. Οικολογική, οικονομική, και πλένεται και στο πλυντήριο. Πώς δεν την είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό; Φανταστείτε τσάντες μίας χρήσης, πλεκτές, μπλε, πράσινες, λευκές, κίτρινες, μαύρες, που μπορούν να μας συνοδέψουν σε όλες μας τις καλοκαιρινές διακοπές. Μήπως να πάρουμε μία σε κάθε απόχρωση για να ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com