Η Angelina Jolie μετέτρεψε το σπίτι της σε …ξενοδοχείο

angelina-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δεν είναι εύκολο να είσαι χωρισμένη, να μεγαλώνεις έξι παιδιά και να δουλεύεις σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Μήπως να δούμε πώς είναι σήμερα το σπίτι της Angelina Jolie; της Σάντυς Τσαντάκη

Το σπίτι της Angelina δεν είναι μικρό… Ούτε θα τη λυπηθούμε για τις επιλογές της… Μετρά 11.000 τ.μ., το αγόρασε έναντι 25 εκατομμυρίων δολαρίων, και αποτέλεσε κάποτε την κατοικία του Cecil B. DeMille.

Και ναι, φυσικά έχει πισίνες και συντριβάνια, και όλα τα έπιπλα του σπιτιού είναι σε μπεζ αποχρώσεις με κεριά σε διαφορετικά μεγέθη.

Έχει κατοικίδια, μένει λίγο καιρό στο σπίτι, δεν το έχει συνηθίσει ακόμη, ούτε έχει προλάβει να το …γυρίσει για να το ξέρει από την καλή και την ανάποδη.

Σημασία έχει ότι η Αngelina Jolie ξέρει να διακοσμεί όμορφα σπίτια, ή να επιλέγει τους κατάλληλους διακοσμητές. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε ασπρόμαυρα κάδρα με ασπρόμαυρες φωτογραφίες και αναμνήσεις, έξι κρεβατοκάμαρες, δέκα μπάνια, μια επιβλητική σκάλα, μπουκέτα με λευκά λουλούδια, μια γκρίζα βιβλιοθήκη που είναι και το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού για την Αμερικανίδα ηθοποιό. Μια σκάλα που ακουμπάει στον τοίχο… Να τα λέμε κι αυτά. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com