Όταν οι νύφες κάνουν μανικιούρ

wedding-mani-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Γαλλικό ή κόκκινο της φωτιάς; Oι σύγχρονες νύφες πρέπει να νοιαστούν και για την τελευταία λεπτομέρεια. Μήπως το μανικιούρ τους πρέπει να είναι ακόμη πιο ήσυχο σπό ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε; της Σάντυς Τσαντάκη

Η νύφη δεν το έσκασε… Έχει βρει το τέλειο νυφικό, το νυφικό των ονείρων της, έχει αγοράσει ασορτί γόβες, δοκίμασε πέπλο, έκανε πρόβα μαλλιά και μακιγιάζ και τώρα πρέπει να φροντίσει να είναι τέλεια και τα άκρα της. Για να κρατήσει την ανθοδέσμη, να κρατήσει το χέρι του γαμπρού, να φωτογραφηθεί ξανά και ξανά. 

Το δημοφιλέστερο χρώμα στα νύχια για τις νύφες του 2017 είναι ένα γυαλιστερό, φυσικό χρώμα, κάτι ανάμεσα σε ροζ, και μπεζ, μια λαμπερή nude απόχρωση που ταιριάζει με όλα, και το λευκό, και το εκρού. 

Αν και υπάρχουν και δεύτερες αναγνώσεις πάντα στο ίδιο έργο. Αν το νυφικό είναι λευκό, το λευκότερο λευκό δηλαδή, η νύφη μπορεί να αναζητήσει ένα πιο ζεστό ροζ και αν είναι ιβουάρ, χρειάζεται μια πιο ψυχρή απόχρωση, αλλά και ένα κόκκινο μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική αντίθεση. 

Το κόκκινο ταιριάζει όμορφα και με ένα πιο ρετρό στιλ, ένα νυφικό δανεικό από τις δεκαετίες του 50 ή του 60, και το πεντικιούρ μπορεί να είναι πιο ήσυχο, ή και διαφορετικό από το μανικιούρ, γιατί τίποτα δεν πρέπει να μοιάζει σε απόλυτη αρμονία, αναμενόμενο ή βαρετό. Να βάλετε και αυτοκόλλητα; Και στρας; Και πεταλούδες; Σκεφτείτε αν το συγκεκριμένο στιλ θα σας αρέσει και μετά από 10 χρόνια που θα βλέπετε τις φωτογραφίες. Επειδή η απάντηση είναι πιθανότατα όχι, τότε καλά θα κάνετε να αρκεστείτε σε κάτι κλασικό, αγαπημένο, οικείο, δοκιμασμένο. Αφήστε τα στρας-υπερπαραγωγή για το μήνα του μέλιτος ή την πρώτη επέτειο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com