Ακόμη να δέσετε φιόγκο τα μαλλιά σας;

fiogkoi-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Mια τάση που ξεκίνησε σαν αστείο, εξελίσσεται σε παντού. Φιόγκοι παντού. Στα μαλλιά, στα αξεσουάρ, στην καθημερινότητα. Με απόλυτη μούσα, την Μίνι Μάους. της Σάντυς Τσαντάκη

Η Μίνι Μάους έγινε γι΄ αυτό το καλοκαίρι η μούσα όλων όσων δεν δίστασαν να τοποθετήσουν μικροσκοπικά φιογκάκια σε μαγιό, τσάντες, βραδινά φορέματα αλλά και κοσμήματα και αξεσουάρ για τα μαλλιά. 

Έχετε δει τις περίτεχνες κομμώσεις που κυκλοφορούν ανάμεσα μας; Mαλλιά πιασμένα σινιόν, καλοχτενισμένα, με κάτι από δεκαετία του 60, σαν αληθινά γλυπτά για φωτογράφηση.

Κι αν δεν έχουμε τη διάθεση να χτίσουμε έναν φιόγκο στα μαλλιά μας, μπορούμε να παίξουμε με στέκες, κοκκαλάκια, να φτιάξουμε τα δικά μας στολίδια με σατέν φιόγκους, για να παλιμπαιδίσουμε λίγο. 

Φανταστείτε μικροσκοπικές ζώνες που καταλήγουν σε φιόγκο και φοριούνται σαν στεφάνι στα μαλλιά αλλά και σαν κολιέ, κοντά στον λαιμό, με φιόγκους της μόδας που δεν είναι πλέον ούτε ρομαντικοί, ούτε βαρετοί αλλά ατίθασοι, συνδιάζοντας τη θηλυκότητα με την διάθεση για επανάσταση. Σιγουρευτείτε μόνο ότι είναι δεμένοι καλά. Λίγη λακ, πάντα βοηθάει. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com