Θέλετε να δείτε το ακριβότερο σπίτι της Νέας Υόρκης;

xamptons-2
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Aν σας ενδιαφέρει και σας αρέσει, μπορείτε να το ψάξετε περισσότερο γιατί πωλείται κιόλας. Είναι το σπίτι που ονειρεύεται κάθε σταρ του Χόλιγουντ, με 12 κρεβατοκάμαρες, ισάριθμα μπάνια και θέα στον Ατλαντικό. Μετακομίζουμε στα Χάμπτονς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως θα μπορούσε να λειτουργεί σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Κι όμως, το σπίτι που χτίστηκε αρχικά για την οικογένεια Ford έχει βγει στην αγορά για 175 εκατομμύρια δολάρια.

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και η περιγραφή επίσης για να εξιτάρει την φαντασία. Φανταστείτε 20.000 τ.μ. Μια θερμαινόμενη πισίνα, γεωμετρική, λιτή, μέσα στη φύση, ένα πριβέ μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία.

'Ενα πελώριο σαλόνι με έργα τέχνης, σαν σύγχρονη γκαλερί, με λευκούς τοίχους και πολυελαίους, σε ένα σπίτι που ανακαινίστηκε το 2008 καθώς χτίστηκε τη δεκαετία του '60 και διατηρεί ακόμη ορισμένες βασικές λεπτομέρειες, όπως τα ταβάνια και το τζάκι σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού που είναι φτιαγμένο με ιταλικό μάρμαρο. 

Και φυσικά υπάρχουν χώροι εντός και εκτός για πάρτι και δεξιώσεις, γήπεδα μπάσκετ και τένις, ένα ξεχωριστό σπίτι για τους φιλοξενούμενους με τρεις επιπλέον κρεβατοκάμαρες και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα σύγχρονο παραμύθι. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com