Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίζουν μέχρι τώρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

benetia-3
ΤΡΙΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Mπορεί το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας να μη συγκρίνεται με εκείνο των Όσκαρ, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το στιλ και η ομορφιά πρωταγωνιστούν στην Iταλία μέρα και νύχτα. Τι έχουμε να μάθουμε από τη φετινή διοργάνωση; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Όταν είσαι σταρ και δεν αισθάνεσαι στα καλύτερά σου, φοράς κάτι μαύρο, πιάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά, τονίζεις τα καλύτερά σου σημεία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπούστο, λαιμό και επιδερμίδα, προσθέτεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και εμφανίζεσαι στα φλας με το τέλειο ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Η Susan Sarandon έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να μην κρύβεται στα 70 της χρονιά με δέρμα που φωνάζει υγεία. 

Όσο για την Amal Clooney, που επέστρεψε στη Βενετία μετά τον γάμο της με τον George Clooney εκεί το 2014, εμφανίστηκε πλέον σαν μαμά με έναν νέο ρόλο, μαλλιά χτενισμένα σε στιλ βαμπ μέχρι τους ώμους, για να ξαναθυμηθούμε τις όμορφες στιγμές του παλιού Χόλιγουντ. Με ένα λιλά φόρεμα και μακριά σκουλαρίκια, τόνισε τα φρύδια της, για να ταιριάζουν τέλεια με το χρώμα των μαλλιών της, έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και από ότι μαθαίνουμε η μακιγιέζ της μπέρδεψε δύο αποχρώσεις κραγιόν για να πετύχει το χρώμα του βατόμουρου στα χείλη.

Και είναι και η Julianne Moore που χτένισε τα μαλλιά της στο πλάι, με μια κλασική χωρίστρα, χαμογέλασε για να απελευθερώσει τις ρυτίδες έκφρασης, τόνισε τα μάτια της, πρόσθεσε λιπ-γκλος στα χείλη, και προτίμησε να δώσει έμφαση στα κοσμήματά της που δημιούργησαν την ιδανική αντανάκλαση με τα μάτια της. Η Amanda Seyfried έπιασε τα μαλλιά της ψηλή αλογοουρά για να αναδείξει μπούστο και σκουλαρίκια. Και το μακιγιάζ; Τίποτα αξιοσημείωτο. Με τέτοιο φόρεμα του Alexander McQueen ποιος ασχολείται με σκιές και ρουζ; Άλλος για Βενετία; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com