Πόσο μεγάλη είναι η ντουλάπα της Mariah Carey;

mariah-2
ΤΡΙΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θα μπορούσε να είναι σπίτι, μουσείο, γκαλερί. Η ντουλάπα της Mariah Carey είναι για να την χαζεύεις, να ονειρεύεσαι ή να θυμώνεις. Με τόση υπερβολή και ...ματαιοδοξία. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και πέντε λεπτά από το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η σταρ της ποπ, έχεις εικόνα. Εμφανίζεται πάντα με κάτι αποκαλυπτικά σούπερ μίνι φορέματα που θυμίζουν περισσότερο νεγκλιζέ και κάτι πασουμάκια με φτερά, εννοείται ψηλοτάκουνα.

Η ίδια συνηθίζει να επαναλαμβάνει στις συνεντεύξεις της πως ένας χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός για να βάλει όλα όσα θα ήθελε. Πρόκεται λοιπόν για μια ντουλάπα που αποκαλύπτεται μέσα σε αρκετά δωμάτια, με καναπέδες για να συγκεντρώνονται εκεί οι φίλες της, οι φίλοι, οι προσωπικοί στυλίστες, οι κομμωτές, οι μακιγιέρ… 

© Mariah Carey/Instagram
Στο ένα δωμάτιο θα βρει κανείς αποκλειστικά τα παπούτσια της με διάσημες υπογραφές, αν και η ίδια επιμένει πως δεν έχει αρκετά μεγάλη συλλογή. Υπάρχει κι ένας χώρος που εκθέτει όλα της τα εσώρουχα, από La Perla μέχρι Agent Provocateur, καθώς, όπως λέει, θα προτιμούσε να κυκλοφορεί αποκλειστικά ντυμένη με εσώρουχα όλες τις ώρες της ημέρας, μέσα κι έξω από το σπίτι.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή συλλογή της Mariah Carey να είναι αυτή με τις τσάντες, με Birkin τσάντες του οίκου Hermes, τακτοποιημένες στα ράφια ανά χρώμα, για να μπορεί να τις βλέπει με μια ματιά και να διαλέγει τη σωστή απόχρωση ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Και υπάρχει και το δωμάτιο της …λάμψης ή Glam Room, με ένα κομμάτι αφιερωμένο στην Marilyn Monroe, ακόμη και την πούδρα της από την απονομή στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με τον λόγο που είχε ετοιμάσει. Γιατί όλες κρύβουμε μια Marilyn μέσα μας. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com