Θα φορούσατε ποτέ παραμάνες στα μαλλιά σας;

Είναι η στιγμή που σκέφτεσαι τι άλλο θα εφεύρουν οι μπλόγκερ, τα μοντέλα, οι πρωταγωνίστριες του Pinterest και του Instagram για να διεκδικήσουν 15 λεπτά δημοσιότητας… Μήπως ορισμένα έχουν πλάκα, έστω να τα βλέπεις; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Tα ολοκαίνουργια αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν είναι στέκες, ούτε κοκκαλάκια, δεν είναι καν κοσμήματα σαν καρφίτσες που λάνσαρε η Miuccia Prada σε σινιόν, για να κάνει τη διαφορά. Ή είναι φορεμένα όλα μαζί. 

Φανταστείτε κάτι ανθισμένα στεφάνια, κάτι χρυσά κοκκαλάκια-υπερπαραγωγές, φτιαγμένα για αρχαίες ελληνικές θέες του σήμερα, ασημένιες παραμάνες σε ατίθασα μαλλιά.

Ποιο είναι το κοινό στοιχείο που τα ενώνει; Τα αξεσουάρ των μαλλιών είναι πελώρια, εκκεντρικά, σχεδιάστηκαν για να τραβήξουν την προσοχή μας και να ανακυκλωθούν στο Pinterest με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Στις επιδείξεις στην πασαρέλα είδαμε και αληθινή ανθοδέσμη φορεμένη στα κεφάλια των μοντέλων σαν καπέλο ή στέκα. Αυτό το στιλ είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για φωτογράφιση. Ένα στεφάνι σαν στέμμα θα μπορούσε ίσως να αξιοποιηθεί σε έναν γάμο από μια τολμηρή νύφη ή την κουμπάρα της και τις παράνυμφες.

Και μετά είναι ευτελή υλικά όπως οι παραμάνες, αλλά και γράμματα με στρας, λέξεις που μας εμπνέουν και φοριούνται αριστερά και δεξιά, στα μαλλιά μας, σαν πρωτότυπες υπενθυμίσεις.

Και ύστερα μπορούμε να αναζητήσουμε παραλλαγές σε χρυσό ή ασήμι αλλά και φτερά, για μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Με γεια μας. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • YOUR LIFE