Tι βλέπουμε όταν η Jennifer Aniston μας ξεναγεί σπίτι της;

aniston-2
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η Jennifer Aniston δεν μοιράζεται πλέον το ίδιο σπίτι με τα …φιλαράκια. Χρόνια τώρα, έχει αφήσει την τηλεόραση για ρομαντικές ταινίες, αλλάζοντας συντρόφους και έχοντας πλέον επιλέξει έναν σταθερό ρόλο για τη ζωή της. Πώς είναι το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς; της Σάντυς Τσαντάκη

H δεκαετία του 70 πρωταγωνιστεί στο σπίτι που περνάει τους περισσότερους μήνες του χρόνου η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε γνωστή περισσότερο για τα μαλλιά της, παρά για τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

Και επειδή είναι πλέον σούπερσταρ, και διαθέτει και τον ανάλογο προϋπολογισμό, διαβάζουμε ότι προσέλαβε έναν αντίστοιχο σούπερσταρ, στο είδος του, δηλαδή διακοσμητή, για να βάλει τις δικές του ιδέες και πινελιές στο σπίτι των ονείρων της. Για την ώρα.

Τι παραδείγματα υψηλής αισθητικής μπορούμε να παρατηρήσουμε, ύστερα από μια πρώτη, βιαστική ξενάγηση; Οι ομπρέλες στα μπαλκόνια είναι μαύρες. Το ξύλο κυριαρχεί παντού. Μαύρες είναι και οι πελώριες γλάστρες.

Η διακόσμηση έχει κάτι εξωτικό, κάτι από Μαρόκο, κάτι από Μπαλί, κάτι από παλάτι, σίγουρα δεν θυμίζει τίποτα από την φοιτητική ζωή της Μόνικα, του Ρος, του Τζόουι. Η πέτρα στους τοίχους συμφιλιώνεται με τις μαύρες πόρτες που προσθέτουν πολυτέλεια και μυστήριο σε ένα σπίτι εξαιρετικά φωτογενές και διαφορετικό.

Οι καναπέδες στο σαλόνι είναι μπεζ και καφέ, με βελούδο και χρυσές μαξιλάρες, στο τραπέζι είναι τοποθετημένο ένα λεύκωμα για τον Christian Dior, τα έργα τέχνης είναι απόλυτα μοντέρνα, το πιάνο με ουρά δεσπόζει στον χώρο σαν εγκατάσταση τέχνης. Και φυσικά υπάρχει κι ένα δωμάτιο αφιερωμένο στο μπιλιάρδο για να παίζει η Jennifer με τους καλεσμένους της… Πόσο σινεφίλ… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com