Το σπίτι της Katy Perry στην Καλιφόρνια είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι

katy-perry-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η Katy Perry είναι από τις νέες ποπ σταρ που δεν βαριούνται να αλλάζουν στιλ και χρώμα στα μαλλιά τους. Άραγε να κάνει το ίδιο και με το σπίτι της, το οποίο, πουλάει για 9.5 εκατομμύρια δολάρια; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το σπίτι της Katy Perry, που σκέφτεται σοβαρά να αποχωριστεί, έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, χτίστηκε το 1954, και ειναι φτιαγμένο με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, αφού πρόκειται για ένα κεντρικό σπίτι και επιπλέον άλλα μικρότερα, στο ίδιο οικόπεδο, με την ίδια αισθητική.

Εκτός από τον ξενώνα έχει και ένα πελώριο γκαράζ για να χωράει ακόμη και λιμουζίνα (γιατί ποτέ δεν ξέρεις), γυμναστήριο, έξτρα σπίτι για την ασφάλεια, έναν όροφο αφιερωμένο στη μάστερ κρεβατοκάμαρα της τραγουδίστριας μαζί με το πελώριο μπάνιο, για να μην ξεχάσουμε και την εξωτερική πισίνα, το αμφιθέατρο, το spa, το τζάκι που φωτογραφίζεται ξανά και ξανά στις συνεντεύξεις της, το συντριβάνι. 

Και το ντεκόρ; H Κaty Perry δεν είναι διακριτική αλλά έντονη, οπότε και στο σπίτι της θα δούμε εμπριμέ κουρτίνες, Chanel μαξιλάρια στις πολυθρόνες, καθρέφτες και βάζα που συγκρούονται για το ντιζάιν τους, τιρκουάζ κεφαλάρι στο κρεβάτι, καπιτονέ καναπέ, κουζίνα με σκαμπό, γυμναστήριο με χρωματιστά βάρη. Roar. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com