Ο David Beckham τώρα και κομμωτής

beckham-hair-1
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ό,τι κι αν δοκιμάσει ο David Beckham και αποφασίσει να το ποστάρει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης βρίσκει αυτοστιγμεί φανατικούς μιμητές. Θέλετε να μάθετε ποια χτενίσματα προτείνει; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ξεχάστε τα ξυρισμένα μαλλιά, τα μαλλιά πιασμένα πίσω σε μίνι αλογοουρά, τα μαλλιά κοκκοράκι και ετοιμαστείτε να τα μακρύνετε. Πώς; Η επόμενη κίνηση θα είναι να τα κόψετε καρέ. Ο David Beckham το έχει ήδη υιοθετήσει και θεωρεί πως πρόκειται για την απόλυτη κίνηση στον κόσμο της ανδρικής περιποίησης. 

Κόψτε τα μαλλιά σας καρέ λοιπόν ή κάντο όπως ο Beckham. Μιλάει ένας άνδρας που έχει πειραματιστεί όσο λίγοι με τα μαλλιά του κι όμως κάθε φορά, ακόμη κι όταν φορούσε στέκα ή κορδέλα, διατηρεί τον ρόλο του απόλυτου πρότυπου ομορφιάς χωρίς να γελοιοποιείται.

Στην πρόσφατη εμφάνισή του μάλιστα, για να υποστηρίξει την Manchester United, άφησε τα μαλλιά του κάτω, στους ώμους, καλοχτενισμένα, λίγο πιο ανοιχτόχρωμα από ό,τι συνήθως, με χωρίστρα στη μέση και όσο ίσια πρέπει για να μην «φωνάζουν» κομμωτήριο και άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Αν μπορεί να συνδυαστεί και με μούσι, φαβορίτες και αξύριστο στιλ, αυτό μάλλον δεν περιμένετε να το μάθετε από τον David Beckham γιατί ο καθένας έχει το στιλ του. Αν θα βάλετε ζελέ; O ίδιος πάντως προτιμά πλέον τα φυσικά μαλλιά. Στο μεταξύ, η Victoria, η πρώην βασίλισσα των bob μαλλιών, έχει αποφασίσει να τα μακρύνει για τα καλά. Μήπως για να αλλάξουν ρόλους; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com