5 λάθη στην εμφάνιση που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες

gunaika-mallia-kapelo-kragion
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Θέλουμε να είμαστε περιποιημένες αλλά δεν τα καταφέρνουμε πάντα με επιτυχία. Μήπως ήρθε η στιγμή να μάθουμε από τα λάθη μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Ανταύγειες που φαίνονται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ψεύτικο από φρεσκοβαμένες ανταύγειες που ξεκινούν από τη ρίζα και χρυσαφίζουν στην κορυφή του κεφαλιού. Την επόμενη φορά που θα πάτε στο κομμωτήριο, ζητήστε να γίνουν έστω πιο διακριτικές. Και όχι ριγέ, ή στη λογική της …ζέμπρας. 

2. Ξεφτισμένα νύχια. Αν δεν έχετε χρόνο να ξαναβάψετε τα νύχια σας, τότε καλύτερα να τα ξεβάψετε εντελώς. Δεν είναι ωραίο να κυκλοφορούμε με απεριποίητο μανικιούρ, ειδικά όταν το βερνίκι έχει γίνει πουά, αφήνοντας αντιαισθητικά κενά. 

3. Σκληροί αγκώνες. Η ενυδάτωση δεν προσφέρεται για τοπική χρήση. Μην ξεχνάτε γόνατα και αγκώνες όταν βγαίνετε από το μπάνιο, και βάζετε ενυδατική κρέμα στο σώμα. Έχετε παρατηρήσει κάτι γκρίζους, ξεραμένους αγκώνες; Ή κάτι φτέρνες; Εκεί ακριβώς χρειάζεται μεγαλύτερη επιμονή. 

4. Η διχρωμία στα μαλλιά είναι ντεμοντέ. Ξανθά και καστανά; Λευκά και μαύρα; Καφέ και πορτοκαλί; Αποφασίστε. Και επιμείνετε σε μια απόχρωση τη φορά. Δεν μας αρέσουν τα φυσικά μαλλιά; Ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσουμε. 

5. Φροντίδα παντός καιρού. Έχετε χαλαρώσει ήδη επειδή δεν είναι καλοκαίρι πια; Αφήνετε τρίχες παντού, έχετε ξεχάσει τι σημαίνει πεντικιούρ, αρνείστε να κάνετε αποτρίχωση, θα ξαναπιάσετε …δουλειά σε 8 μήνες από τώρα; Μαζί με την εγγραφή στο γυμναστήριο; Ναι, η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να μας φροντίζουμε και τους 12 μήνες του χρόνου. Για να νιώθουμε όμορφες και ηλιόλουστες, και τις τέσσερις εποχές. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com