Πωλείται τo μαγικό σπίτι του Harry Potter

harry-potters-house
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Είναι λιγότερο σκοτεινό από ότι θα περίμενε κανείς, σχεδόν μαγικό και εξαιρετικά φωτογενές. Ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει το σπίτι ενός μυθιστορηματικού και κινηματογραφικού ήρωα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι το σπίτι που μεγάλωσε ο Harry Potter. Το οικογενειακό του σπίτι, εκεί όπου οι γονείς του δολοφονήθηκαν από τον Voldemort, ένα σπίτι που όμως έπαιξε στη συνέχεια πρωταγωνιστικό ρόλο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Και τώρα, το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε για τις ταινίες με πρωταγωνιστή τον μαθητευόμενο μάγο, πωλείται. Μια έπαυλη-υπερπαραγωγή στην Αγγλία, με τιμή που αγγίζει το 1.3 εκατομμύρια δολάρια και όλη την αστερόσκονη που θα περίμενε κανείς.

Κιτς λεπτομέρειες, διαφορετικά εμπριμέ, λευκοί τοίχοι, χαλαρή αισθητική, χτιστό τζάκι, παράθυρα και κουρτίνες εποχής, έξι συνολικά κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, μαζί με έναν πελώριο κήπο. 

Φαντασία, μαγείες και ξόρκια. Η κιβωτός των στοχασμών, παρασκευή μαγικών φίλτρων, ο Ηarry Potter και η κάμαρα με τα μυστικά…Αυτό το σπίτι ποιος θα το πάρει; Για να ζήσει; Να το εκμεταλλευτεί εμπορικά; Να γίνει μουσείο; Μουσείο Harry Potter. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com