Όταν μια Πρώτη Κυρία φοράει τζιν

macron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Brigitte Macron να φοράει Γάλλους σχεδιαστές, χρωματιστά σακάκια, φορέματα με τσέπες, ταγέρ, αλλά δεν την έχουμε συνδέσει με σπορ ντύσιμο. Πριν από λίγες ημέρες όμως το τόλμησε ξανά, και αποτελεί το απόλυτο μάθημα στιλ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έχουμε ξεπεράσει πλέον τη διαφορά ηλικίας, και παρατηρούμε την ουσία. Ποια είναι αυτή; Πως μια γυναίκα που δεν θέλει να ξεγελάσει κανέναν, εμπιστεύεται το ένστικτό της και μπορεί, χωρίς να προσποιείται κάποια που δεν είναι, νεότερη ή μεγαλύτερη, να είναι πάντα κομψή, σε κάθε της βήμα, σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Brigitte Macron, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, απέδειξε ότι ένα σακάκι με τζιν αποτελεί την τέλεια στολή για κάθε ηλικία. Την είδαμε με μαλλιά καρέ και χαμόγελο, αφέλειες και έντονο βλέμμα, να φωτογραφίζεται με σταυρωτό γκρι-μπλε σακάκι, λευκό πουκάμισο και ανοιχτόχρωμο τζιν με ζώνη. 

Και είναι ωραίο και απελευθερωτικό μαζί να βλέπεις μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο για τόσες άλλες γυναίκες, να δοκιμάζει τα όρια, να παίζει με το κατεστημένο, να φοράει τη στολή αλλιώς, να υιοθετεί το τζιν με έναν ολότελα φρέσκο τρόπο, γαλλικό, και μαζί παγκόσμιο.

Οι γκρι γόβες προσθέτουν πολυτέλεια και στιλ, σε μια γυναίκα που ξέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο, αλλά μοιάζει να μην φοβάται τίποτα, ακριβώς γιατί ακολουθεί το ένστικτό της, και δηλώνει ελεύθερη. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com