Ποιος (δεν) φοβάται τη λάμψη της ομορφιάς;

makigiaz-me-gkliter
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι εύκολο να σου αρέσει η λάμψη και να μην έχεις ανακαλύψει ακόμη τους τρόπους να γυαλίζουν πρόσωπο, δέρμα, μαλλιά. Έχουμε ήδη αρχίσει να το παρακάνουμε; Aυτή ακριβώς είναι η ιδέα. Της Σάντυς Τσαντάκη

Το glitter πολλοί εμίσησαν, τα παιχνίδια φωτός κανείς. Με τόσες παγιέτες παντού, ήταν επόμενο να θέλουμε να αποκτήσουμε λίγη παραπάνω λάμψη στα μήλα μας, στα βλέφαρά μας, στα νύχια, στα φρύδια, στις μπούκλες, παντού. 

Αρκεί να παρουσιάσουν οι σχεδιαστές ένα εντυπωσιακό σύνολο που λάμπει σαν φωτορυθμικό πάνω στην πασαρέλα. Για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με εκατομμύρια παγιέτες, όχι αποκλειστικά μαύρες, αλλά και σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και σε συσκευασίες …δώρου. 

Η αντίθεση του χρυσού και του ασημένιου βοηθούν για να είναι σαφές το μήνυμα. Μας αρέσουν οι συσκευασίες που υπαινίσσονται λάμψη, οι αστραφτερές προτάσεις που δεν κοστίζουν ακριβά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα θέλουμε να επιστρέψουμε στις ματ λύσεις στο μακιγιάζ και στην κομμωτική κατ' οίκον. Μέχρι τότε μπορούμε να πασπαλιζόμαστε άφοβα. Με το ντεμακιγιάζ πάντα σε απόσταση ασφαλείας. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com