Ποια φρύδια θα «φορεθούν» φέτος;

frudia2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Kαταλάβαμε ότι δεν είναι της μόδας πλέον τα λεπτά φρύδια. Και προσπαθούμε να τα ενισχύσουμε με κάθε τρόπο, αν και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Και τώρα μας λέτε να τα βάψουμε κι αυτά; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Oι μακιγιέρ δεν βαριούνται να δοκιμάζουν νέα στιλ, με τις μπλόγκερ, αλλά και μοντέλα, και ηθοποιούς, να λανσάρουν τις δικές τους ιδέες και αναγνώσεις στο Instagram και παντού.

Οι εταιρείες καλλυντικών εκμεταλλεύονται τη διάθεση της στιγμής και μας ιντριγκάρουν με ειδικά μάσκαρα, σε μεταλλικές αποχρώσεις, χρυσές και ασημένιες, αποκλειστικά για τα φρύδια μας.

Για τα φρύδια μας μόνο; Μπορείτε να το πείτε κι έτσι. Οπότε δεν έχουμε παρά να συνειδητοποιήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας ότι τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπό μας, να μεταμορφωθούμε χωρίς πολλές κινήσεις, να παίξουμε χωρίς να θυσιάσουμε κάτι.

Αυτό που έχει αλλάξει, σε σχέση με τη δεκαετία του '90, είναι η εμμονή με τα τσιμπιδάκια. Τώρα, τα σύνεργα έχουν αλλάξει. Πειραματιστείτε με βουρτσάκια, μολύβια και ζελέ, ακόμη και σκιές, ειδικά για το βράδυ. Γιατί δεν μας φαντάζομαι να κυκλοφορούμε μέρα με στην πόλη με μπρονζέ φρύδια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πέρασε και το Halloween. Αλλά μήπως να προβάρουμε χρυσά φρύδια για τα Χριστούγεννα; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com