Όταν η ανδρική μόδα αποφασίζει να χαλαρώσει

andras-moda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Είναι Σαββατοκύριακο κι έχετε βαρεθεί όλη την εδβομάδα να κυκλοφορείτε με σακάκι και γραβάτα. Ποια είναι η εναλλακτική για πιο σπορ εμφανίσεις για όλες τις ηλικίες; Της Σάντυ Τσαντάκη.

Το χαλαρό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει ένας άνδρας να αφεθεί και να αρχίσει να κυκλοφορεί με ζέρσεϊ φόρμες με ρίγες ή ξεχειλωμένες φόρμες και φούτερ.

Δεν εννοούμε ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για έναν άνδρα να μην είναι καλοντυμένος όλες τις ώρες. Αρκεί να φορέσει ένα σκούρο τζιν, στο χρώμα του ντένιμ, χωρίς τρύπες, ξέφτια, σκισίματα, ίχνος ξεβάμματος, ένα λευκό πουκάμισο, έστω καρό, κι ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη ή V.

Τόσο απλό; Και τα παπούτσια. Ξεχάστε για λίγο τα δερμάτινα ή σουέντ μοκασίνια, αλλά και τα αθλητικά, και επενδύστε σε ένα ζευγάρι που μπορεί να φορεθεί με υφασμάτινο παντελόνι και τζιν, όχι όμως και κοστούμι, εκτός κι αν το παντελόνι είναι αρκετά στενό.

Τα έχετε δει σίγουρα. Φανταστείτε κάτι πάνινα ή δερμάτινα αθλητικά παπούτσια, που φοριούνται όμως αποκλειστικά εκτός γυμναστηρίου, δεν είναι για τρέξιμο, ούτε καν για περπάτημα, μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε μαύρο, γκρι σκούρο, ή ακόμη και καφέ ή λαδί, αλλά και μπλε σκούρο, για να πηγαίνουν με όλα.

Μην αδιαφορείτε για τις λεπτομέρειες, φορέστε μονόχρωμες ή εμπριμέ κάλτσες (ποτέ λευκές ή ανοιχτόχρωμες μπεζ), και φτιάξτε τη διάθεσή σας. Μια στο τόσο, κάντε ένα απρόσμενο δώρο στον εαυτό σας: ένα καινούργιο πορτοφόλι που θα έχετε για τα επόμενα 10 χρόνια, μια κρέμα προσώπου ή έστω μια φόρμα. Για το γυμναστήριο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com